În același timp, Stroe a dezvăluit pentru Pro X că este luată în considerare și organizarea Europeanului de tineret sau a Campionatul Mondial de Rugby:
Euro 2028 în România e o idee generoasă, în parteneriat cu Bulgaria, Serbia și Grecia. Ar putea fi un dosar comun. Ne gândim și la Campionatul Mondial de Rugby. Plănuim să organizăm Campionatul European de Tineret de fotbal la București, e o colaborare cu Federația Română de Fotbal, lucrăm la asta. | Ionuț Stroe

Cele 4 stadioane luate în calcul pentru Euro 2028

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 12 MINUTE
Ministrul a dezvăluit și cele 4 stadioane unde ar urma să se desfășoare partidele de la Euro 2028: Arena Națională, Steaua, Cluj Arena și Ion Oblemenco.
Până la Campionatul European din 2028, România va găzdui 4 meciuri și de la Euro 2021. Vara viitoare, 3 meciuri din grupe și unul din optimi se vor desfășura pe Arena Națională din București.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 3 ORE