De această dată, tricourile vor fi albe, în locul clasicului "galben" cu care "tricolorii" s-au obișnuit de-a lungul timpului.
Naționala de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani, grație performanței extraordinare reușite de selecționata U21, condusă de Mirel Rădoi, la Campionatul European de tineret de anul trecut.
"Tricolorii mici" au ajuns până în semifinalele competiției, după ce au învins în grupe Anglia U21 și Croația U21 și au remizat cu Franța U21.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 4 ORE

Cum arată echipamentul naționalei României pentru Jocurile Olimpice

Noul echipament va fi predominant alb, cu nuanțe de galben la mâneci și guler. Piesa de rezistență este reprezentată de flacăra olimpică, tot de culoare galbenă, imprimată în partea stângă a tricoului.
Naționala României a mai jucat în alb la câteva campanii anterioare. În ultima vreme, "tricolorii" au îmbrăcat clasicul galben, precum și un model roșu.
Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuiau să se desfășoare în această vară, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap organizatorilor. Prestigioasa competiție a fost amânată pentru vara viitoare.
Iată imaginile cu noul echipament al naționalei României (sursa foto: Sport.ro):

Slideshow

Cum arată echipamentul naționalei României pentru Jocurile Olimpice

5 imagini

Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 4 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE