De această dată, tricourile vor fi albe, în locul clasicului "galben" cu care "tricolorii" s-au obișnuit de-a lungul timpului.
Naționala de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani, grație performanței extraordinare reușite de selecționata U21, condusă de Mirel Rădoi, la Campionatul European de tineret de anul trecut.
"Tricolorii mici" au ajuns până în semifinalele competiției, după ce au învins în grupe Anglia U21 și Croația U21 și au remizat cu Franța U21.
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 8 ORE

Cum arată echipamentul naționalei României pentru Jocurile Olimpice

Noul echipament va fi predominant alb, cu nuanțe de galben la mâneci și guler. Piesa de rezistență este reprezentată de flacăra olimpică, tot de culoare galbenă, imprimată în partea stângă a tricoului.
Naționala României a mai jucat în alb la câteva campanii anterioare. În ultima vreme, "tricolorii" au îmbrăcat clasicul galben, precum și un model roșu.
Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuiau să se desfășoare în această vară, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap organizatorilor. Prestigioasa competiție a fost amânată pentru vara viitoare.
Iată imaginile cu noul echipament al naționalei României (sursa foto: Sport.ro):

Slideshow

Cum arată echipamentul naționalei României pentru Jocurile Olimpice

5 imagini

Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 8 ORE
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 9 ORE