”Sper ca băieții să își dea seama și să aibă încredere în valoarea lor. Eu încă de la bun început am crezut și cred în continuare cu tărie în valoarea lor și în dorința de afirmare. Așa cum am mai spus, nu am venit în vacanță, suntem aici ca să punem probleme tuturor adversarilor, chiar dacă suntem cotați probabil cu șansa a treia, niciun meci nu este câștigat dinainte, totul se decide pe teren, suntem hotărâți să facem viața grea oricărui adversar întâlnim”, a declarat Mutu la conferința de presă de după meci.
Da, sper ca Ciobanu să bată mai bine decât mine loviturile libere. Chiar înainte de lovitura liberă, nu știu dacă s-a auzit, nu se știa inițial cine bate, erau el și cu Moruțan. I-am spus: ”Ciobi, bate tu, că o să dai gol!”. Mă bucur că am avut gura aurită în acel moment.
Cupa Mondială FIFA
Recordul incredibil al lui Mbappe! Nimeni nu a mai reuşit aşa ceva în istoria fotbalului
ACUM 8 MINUTE

România - Olanda 1-1 la Euro 2021. Reacția lui Adrian Mutu. Ce a declarat despre Ciobotariu

”Echipa a jucat exact ce mi-am dorit, dar nu numai în această seară. Am niște băieți disciplinați, ascultători, am avut o poziționare perfectă în teren, bineînțeles, în fotbal sunt multe variabile, dar per ansamblu așezarea băieților a fost foarte bună, am văzut astăzi dăruință și tupeu în atac, asta mi-a plăcut, cred că puteam și câștiga meciul pe final”, consideră Mutu.
”Nu a greșit Ciobotariu. Nu și-a pierdut omul din marcaj, se întâmplă astfel de lucruri în anumite momente în fotbal, se poate întâmpla ca adversarul să reușească să anticipeze o minge în lotul tău, este o chestiune de secunde. Nu-l consider vinovat la gol, câteodată trebuie să acceptăm că adversarul este mai bun”, a afirmat Mutu.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
ACUM 13 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
ACUM 31 MINUTE