România a câștigat sâmbătă seara cu Ungaria, scor 2-1 și a ajuns la patru puncte acumulate la Euro 2021. După un egal cu Olanda și o victorie cu Ungaria, tricolorii își îndreaptă acum atenția către ultimul meci din grupe, cel decisiv cu Germania.
Elevii lui Mutu au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificare sau de un egal de la 2-2 pentru a ne asigura calificarea și în cazul unui succes al olandezilor, într-un clasament în trei între noi, Olanda și Germania.
Înainte de meciul cu Germania, Darius Olaru și Denis Haruț au susținut o conferință de presă pentru a prefața partida dar și pentru a vorbi despre meciul cu Ungaria.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE

România la Euro 2021. Denis Haruț a vorbit despre arbitrajul din meciul cu Ungaria

”Vom aborda meciul la victorie, pentru că asta ne dorim de la fiecare partidă. Cu Ungaria a fost agresivitate, au folosit niște cuvinte... A trebuit să trecem peste asta, să ne facem datoria și să câștigăm. Am arătat forță și încredere în noi. Chiar dacă ne-au condus, am revenit și am câștigat”, a declarat Haruț.
”Toată lumea a văzut că arbitrajul ne-a dezavantajat. Dar nu am avut ce face, decât să jucăm în continuare și să încercăm să înscriem. La golul lor a fost un fault evident, nu știu cum de nu s-a dat. Nu ne interesează meciul ungurilor cu Olanda, contează doar meciul nostru cu Germania. Dacă ne facem treaba, nu va mai conta nimic. Mă bucur că pot acoperi mai multe posturi și pot ajuta echipa oricând e nevoie”, a adăugat el.

România la Euro 2021. Darius Olaru, despre cum i-a motivat arbitrul pe tricolori

”Primirea acelui gol a fost total împotriva cursului jocului. Noi voiam să marcăm golul victoriei, pentru că nu cred că aveau forță să revină dacă marcam. Au marcat după o fază controversată, iar apoi am încercat să ne urcăm peste ei, să egalăm cât de repede, iar apoi să câștigăm”, a declarat Olaru.
Arbitrul ne-a ambiționat foarte mult, pentru că aproape toate deciziile erau contra noastră. El și adversarii ne-au montat mai mult decât ne-am montat noi pe noi.
”Pe moment, e foarte frustrant să vedem că arbitrul ia decizii ciudate, dar trebuie să jucăm mai departe, să continuăm să ne facem jocul”, a declarat Olaru.
”Avem puțin timp de refacere, dar condițiile sunt foarte bune. Sigur voi fi apt la ora partidei, dacă este nevoie de mine. Cred că echipa mare poate obține măcar un punct cu Germania. Sigur că șansele mai mari le avem noi, pentru că nemții nu mai au la U21 echipa din alte vremuri. Se scrie foarte mult. Mai citim și noi, că vrem, că nu vrem. Ne bucurăm că oamenii sunt acolo pentru noi și vrem să dăm totul pentru ei și să ne bucurăm la finalul meciului”, a declarat Olaru.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE