Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea cu primul ”11” ales pentru meciul cu Macedonia de Nord. Cu siguranță selecționerul, cel care a stat pe bancă până la urmă după două teste negative de COVID-19, s-a gândit și la partida cu Germania și a menajat mai multe nume importante, printre care Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.
Începutul de meci a fost unul echilibrat, în care ocaziile mai mari au aparținut oaspeților însă în cele din urmă singurul gol al primei reprize a fost al nostru. Accidentarea lui Florinel Coman după doar 10 minute nu i-a afectat pe tricolori.
În minutul 28 Vlad Chiricheș l-a lansat excelent pe Florin Tănase iar vârful FCSB-ului nu a dezamăgit, executând portarul advers cu sânge rece pentru a deschide scorul pentru tricolori.
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM 13 MINUTE

România - Macedonia de Nord 3-2. Ianis Hagi, eroul serii

În partea a doua a partidei am avut parte de același scenariu - macedonenii au fost constant periculoși, însă în cele din urmă tot România a fost cea care a marcat. De data aceasta, a fost rândul lui Valentin Mihăilă.
Vârful Parmei și-a continuat sezonul extraordinar și a reușit un șut imparabil de la marginea careului în minutul 50, prin care a dublat avantajul tricolorilor și totul părea să decurgă perfect.
Nu chiar, totuși. Pentru că deși scorul era 2-0, jocul României suferea. În cele din urmă ocaziile macedonenilor s-au concretizat. Într-un interval de doar două minute, oaspeții au egalat prin golurile marcate de Ademi și Trajskovski în minutele 82 și 83.
Jocul slab al României din a doua parte a reprizei secunde fusese sancționat, însă meciul nu avea să se termine așa. Pentru că Ianis Hagi avea alte planuri. Cu doar patru minute înainte de final, Ianis a decis că e momentul să marcheze și pentru naționala mare și a înscris ceea ce avea să fie golul victoriei în această nouă campanie pentru tricolori pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022.
UEFA Europa Conference League
Antrenorul lui Silkeborg a folosit 3 cuvinte pentru a descrie ce înseamnă victoria cu FCSB
ACUM 40 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Grupa CFR-ului de Conference League, unică în Europa. Situație incredibilă, după 3 etape
ACUM O ORĂ