După 0-1 cu Elveția, puștii antrenați de Văsâi au revenit și au reușit să învingă Rusia. Mijlocașul de la FCSB, Andrei Pandele a decis meciul cu șut superb în minutul 68. Naționala U 17 a Romaniei a avut și un penalty ratat. Portraul lui Zenit, Daniil Odoevskiy a reușit să pareze un șut al lui Bodișteanu, de la Viitorul.

În ultima etapă, miercuri, 30 octombrie, România trebuie să învingă San Marino, iar în cazul în care Rusia nu învinge Elveția, va merge mai departe de pe locul secund. Chiar și în cazul în care Rusia se impune în fața Elveției, iar tricolorii ar pica pe locul 3, aceștia s-ar califica în calitate de una dintre cele mai bune 4 ocupante ale pozițiilor 3.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Rezultatele și programul complet al turneului de calificare:

24 octombrie
Rusia – San Marino 7-0
România – Elveția 0-1
27 octombrie
Elveția – San Marino 7-0
Rusia – România 0-1
30 octombrie, ora 18:00
San Marino – România (Mogoșoaia)
Elveția – Rusia (Buftea)
Clasament: Elveția 6p (+8), România 3p (0), Rusia 3p (+6), San Marino 0p (-14)
Primele două clasate în cele 13 grupe de calificare alături de cele mai bune 4 locuri trei se vor califica la Turul de Elită din primăvara anului 2020, cărora li se alătură Spania și Anglia.
La Campionatul European Under 17, găzduit de Estonia la finalul lunii mai 2020, vor participa câștigătoarele celor 8 grupe de la „Elită” și cele mai bune șapte locuri secunde, alături de țara-gazdă.
sursa: frf.ro
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM O ORĂ