Ratarea calificării naționalei mari la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar a avut parcă un efect de domino asupra celorlalte echipe reprezentative. Ieri, selecționata U20 a suferit o înfrângere greu de digerat, 0-7 cu Italia, iar astăzi echipa U19 a continuat serie negativă.
Echipa antrenată de Adrian Văsîi a fost învinsă cu 4-1 de Turcia, în ultimul meci din grupa preliminară a primei faze a calificărilor la Campionatul European de anul viitor. Micii tricolori au deschis scorul în minutul 7 prin Pantea (FC Hermannstadt), care a transformat un penalty.
Până la pauză s-a făcut însă 3-1 pentru turci (Gergely (autogol) - min 29, Cebeci - min.35 și Yaldi - min.44), care au mai marcat o dată și în repriza secundă (Kaplan - min.83), stabilind scorul final.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 23 MINUTE
Citește și:

România U19, calificată la turneul de elită

În ciuda acestei înfrângeri la scor, naționala U19 s-a calificat în faza următoare a preliminariilor, grație victoriilor din primele două meciuri, 1-0 cu Letonia și 5-0 cu San Marino.
Calificarea la turneul final va fi greu de obținut, deoarece la turneul de elită România va întâlni adversari mult mai bine cotați față de modestele echipe pe care le-a învins recent. În afară de România și Turcia, la turneul de elită vor mai participa Anglia, Suedia, Rusia, Germania, Ungaria, Austria, Olanda, Israel, Ucraina, Finlanda, Bosnia, Irlanda, Franța, Serbia, Spania, Belgia, Georgia, Norvegia, Croația, Armenia, Italia, Islanda, Danemarca și Cehia. Dintre cele 26 de formații, numai 8 vor juca la EURO U19.
Turneul final din 2022 va avea loc în Slovacia. Competiția trebuia să se dispute în acest an în România, dar a fost amânată din cauza pandemiei și țara noastră va organiza turneul final în 2025.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 31 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM O ORĂ