După eșecul usturător de la precenta acțiune, 0-7 cu Italia, naționala de U20 a României a pierdut pe teren propriu în fața reprezentativei similare a Norvegiei.
În meciul jucat la Ploiești, formația antrenată de Bogdan Lobonț a condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat în minutul 28 de Andrei Anton, un fundaș de 18 ani legitimat la AC Torino. Robert Mustaca putea face 2-0 în minutul, dar nu a reușit să-l învingă pe portarul advers din 6 metri.
Citește și:
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 4 ORE

România U20 - Norvegia U20 1-2 | Echipa lui Lobonț, prima înfrângere pe teren propriu

În partea secundă, tricolorii au cedat inițiativa, iar norvegienii au profitat. După ce a trimis în bară în minutul 53, Nordas a egalat în minutul 57. Atacantul lui Bodo Glimt a îndeplinit o simplă formalitate, trimițând în poartă o centrare peferctă venită din flancul stâng.
Asaltul scandinavilor a continuat și aceștia au trecut în avantaj în minutul 65. Robin Dahl Ostrom, fotbalist care evoluează în Danemarca, la Odense, a marcat cu capul în urma unui corner. Tricolorii au avut câteva șanse bune de a egala, în special prin Louis Munteanu și mai ales prin Mario Brateu, care în prelungiri a trimis peste poartă din poziție ideală.
S-a terminat 1-2 și formația antrenată de Bogdan Lobonț a suferit prima înfrângere pe teren propriu de când s-a înființat. În precedentele partide jucate acasă, România U20 avea victorii pe linie: 2-1 cu Portugalia U20, 2-1 cu Cehia U20 și 2-0 cu Polonia U20. În deplasare, lucrurile au fost dezastruoase, tricolorii suferind 3 înfrângeri la scor: 1-6 cu Anglia, 0-4 cu Germania și 0-7 cu Italia.
Următoarea șansă de a obține un rezultat pozitiv pe teren străin va veni luni, când România U20 va juca contra Elveției U20, meci care va avea loc la Wil și va începe la ora 16:00.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 5 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 5 ORE