Partida amicală s-a disputat la Voluntari, iar "tricolorii" au presat încă din primele minute. Eduard Rădăslăvescu, mijlocașul de 17 ani al Farului, a fost cel mai periculos om din atacul selecționatei lui Bogdan Lobonț.
Acesta și-a creat mai multe oportunități de a înscrie, după faze colective interesante create de jucătorii naționalei.
Totuși, cea mai mare ocazie a reprizei le-a aparținut polonezilor, atunci când Mackowiak a preluat un balon respins de Hindrich, șutează, dar fundașul Buta reușește să respingă de pe linia porții.
Cupa Mondială FIFA
Kimmich, terminat după eliminarea Germaniei: "Cea mai proastă zi din carieră"
ACUM 3 MINUTE

Rădăslăvescu, înger și demon

În minutul 33, același Eduard Rădăslăvescu a deschis scorul pentru "tricolori". Darius Grosu, jucătorul celor de la Metaloglobus București, l-a găsit foarte bine pe mijlocaș, iar acesta l-a învins pe portarul naționalei oaspete.
Chiar înainte de pauză, Rădăslăvescu, marcatorul golului, l-a faultat în careu pe Struski, mijlocașul celor de la Jagiellonia, iar oaspeții au beneficiat de o lovitură de la 11m.
Același Struski a transformat penalty-ul, chiar înainte de pauză. Repriza a doua a fost săracă în ocazii, ambii selecționeri schimbând mai mulți jucători. Cu 10 minute înainte de final, Mustacă, jucător de 19 ani ce aparține de Unirea Slobozia, introdus de Lobonț în repriza secundă, a marcat un gol norocos din lovitură liberă.
Balonul a fost deviat de zid și a intrat în poarta apărată de goalkeeper-ul polonez. S-a terminat 2-1 pentru România U20, iar selecționata condusă de Bogdan Lobonț a obținut cea de-a treia victorie. De asemenea, "tricolorii" și-au câștigat toate amicalele disputate pe teren propriu.
Citește și:
De la apariția noii reprezentative, naționala a înregistrat 3 victorii: 2-1 cu Portugalia și 2-1 cu Cehia, însă a pierdut drastic în fața Angliei (6-1) și Germaniei (4-0).
Echipele de start:
România U20 - Hindrich - Grosu, Bîrzu, Buta, Sălceanu - Cristea, Perianu, Grameni - Suciu, Radaslavescu, Baiaram. Rezerve: Petre, Eftimie, Dumitru, Mustacă, Oprean, Luca, Văsălie, Pănoiu, Bani, Duțu, Giafer. Antrenor: Bogdan Lobonț.
Polonia U20 - Tobiasz - Radkowski, Lopata, Tkocz - Marczuk, Czyz, Struski, Mackowiak - Rosolek, Mas, Pyrka. Rezerve: Dziekonski, Gerbowski, Myszor, Kaminski, Kaluzinski, Sliwa, Turski, Skibicki, Palacz, Hoyo-Kawalski, Szczesniak, Bieganski. Antrenor: Milosz Stepinski.
Cupa Mondială FIFA
Unul dintre cei mai mari jucători germani, discurs de retragere după "dezastrul absolut" de la CM
ACUM 24 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Hansi Flick, după eliminarea Germaniei: "E o prostie absolută. Cum a ajuns el la concluzia asta?"
ACUM O ORĂ