Prima partidă a reprezentativei U20 a României a avut loc astăzi la Voluntari, în fața naționalei Portugaliei. Trupa lui Bogdan Lobonț a câștigat partida în fața Portugaliei cu 2-1, grațite golurilor marcate de Baiaram (45+2) și Robert Mustacă (69).
Debutul reprezentativei U20 a României nu a fost cel mai fericit. În minutul 5 al partidei, Portugalia a marcat prin Agostinho, care a trimis mingea în plasă după ce a fost găsit în fața porții de Esteve, în urma unei acțiuni în care apărarea tricolorilor a arătat dezordonată.
Portughezii au fost aproape de golul al doilea în minutul 40, într-o fază aproape identică cu cea din minutul 5. Același Esteves a centrat de pe partea dreaptă, iar Agostinho a tras la poartă. De data aceasta, șutul portughezului l-a lovit pe portarul Borbei, care a respins mingea în bară.
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM 11 MINUTE
România a restabilit egalitatea în al doilea minut de prelungire al primei părți, atunci când Baiaram a marcat în urma unei centrări cu capul a lui Grosu, fază în urma căreia portughezii au făcut greșit pasul la offside, iar jucătorul Craiovei a rămas singur cu portarul portughez.
În minutul 68, Bogdan Rotaru a obținut un penalty, după ce a reușit să îl dribleze pe portarul portughez. În minutul 69, Robert Mustacă a transformat lovitura de la 11 metri, ducând scorul la 2-1 în favoarea României.
Următorul meci al României U20 va avea loc pe 6 septembrie, în deplasare, împotriva naționalei U20 a Angliei.

Formațiile celor două echipe

România U20: Borbei - Grosu, Bîrzu, Giafer, Buta - Ghindovean, Grameni, Pănoiu - Mustacă, Andronache, Baiaram
Rezerve: Sava, Hindrich, Sima, Ilie, Corbu, Bani, Szondi, Rotar, Cristea, Mărginean, Duțu
Selecționer: Bogdan Lobonț
Portugalia U20: Tavares - Esteves, Amaro, Fernandes, Rodrigues - Daniel - Sousa, Guedes, Carvalho, Couto - Agostinho
Rezerve: Oliveira, Cruz, Mathys Jean-Marie, Quizera, Rego, Sa, Ribeiro, Rodrigues
Selecționer: Emilio Peixe

LOTUL ROMÂNIEI U20

  • Portari: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Otto Hindrich (CFR Cluj)
  • Fundași: Darius Grosu (Farul Constanța), Eduard Duțu (Fiorentina/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Alexandru Sima (CSM Reșița), Gabriel Buta (Farul Constanța)
  • Mijlocași: Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia), Szondi Botond (AFK Csikszereda), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria), Ahmed Bani (Dinamo), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)
  • Atacanți: Luca Andronache (Farul Constanța), Bogdan Rotar (AFK Csikszereda)
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi, dezamăgit de Ousmane Dembele! Motivul "rupturii" dintre antrenor și jucător
ACUM O ORĂ