Update
Potrivit ultimelor informații survenite de la naționala de tineret, Andrei Vlad a rămas și el în izolare, fiind suspectat ca și contact direct cu unul dintre cei doi oameni testați pozitiv. El va rămâne în cantonament, la Buftea, iar în urma anchetei efectuate de DSP se va stabili dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine seară.
Știrea inițială
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 9 MINUTE
Unul dintre cei depistați pozitiv este fotbalist, iar celălalt este mebru al staff-ului, dar identitatea acestora nu a fost încă dezvăluită. Cei 2 infectați au intrat în izolare și nu vor participa la meciul cu Malta U21 (mâine, ora 20:00), iar DSP-ul va începe o anchetă epidemiologică.
În situația actuală, Adrian Mutu nu va putea să stea pe banca tehnică a naționalei U21 a României la meciul cu Malta, de pe teren propriu.
Decizia a fost anunțată de FRF, ca urmare a cazului de COVID din staff-ul "tricolorilor mici". Așadar, nici Mutu și nici asistenții săi nu vor putea participa la duelul cu naționala de tineret a Maltei, din penultima rundă a preliminariilor.

Mihai Stoichiță, în locul lui Adrian Mutu la România U21 - Malta U21

Federația a anunțat că, în locul lui Mutu, va fi adus Mihai Stoichiță, care în prezent ocupă postul de director tehnic al FRF. Fostul antrenor, ultima oară la Petrolul Ploiești, va fi ajutat la partida de mâine de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.
De asemenea, conferința de presă a lui Adrian Mutu a fost anulată, iar antrenamentul oficial nu va mai avea loc la Buftea:
"Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.
Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct de Comisia Medicală a FRF, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion. Vom reveni cu informații cât mai curând.", se arată în comunicatul emis de FRF, pe site-ul oficial.

România U21, aproape de EURO

Echipa condusă de Adrian Mutu a pierdut în Ucraina și a ratat orice șansă de a mai ajuge la EURO de pe prima poziție a grupei, dar poate obține biletele de calificare dacă va fi printre cele mai bune 5 echipe clasate pe locurile 2 în cele 9 grupe.
În aceste condiții, meciul cu Malta nu va conta în acest clasament, deoarece rezultatele cu ultima clasată din grupă vor fi anulate, din cauza faptului că una dintre cele 9 grupe are doar 5 echipe.
În clasamentul echipelor de pe locul 2, "tricolorii mici" sunt pe poziția secundă, dar pentru a fi siguri că vor merge la EURO, vor trebui să obțină un rezultat pozitiv contra Danemarcei, în ultima partidă din aceste preliminarii.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE