Selecționata lui Florin Bratu va avea parte de două meciuri amicale tari în luna septembrie. România U21 va întâlni reprezentativele de tineret din Spania și Țările de Jos pe cele două stadioane din Cluj.
Adversarele României U21 din luna septembrie sunt deja calificate la EURO 2023. Spania a câștigat de cinci ori titlul european la această categorie de vârstă, în timp ce Țările de Jos s-au impus la edițiile din 2006 și 2007.
Citește și:
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 2 ORE

România va organiza Campionatul European de Tineret din 2023

Spania a încheiat preliminariile cu 8 victorii din 8 partide, în timp ce Țările de Jos au încheiat grupa tot pe primul loc, cu 8 victorii și 2 rezultate de egalitate. România, în calitate de țară gazdă, este deja calificată la turneul final.
Pe 23 septembrie, România U21 va juca pe Cluj Arena contra Spania U21, în timp ce pe 27 septembrie, echipa lui Florin Bratu va întâlni reprezentativa de tineret a Țărilor de Jos pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, arena campioanei CFR Cluj. Ambele partide vor începe la ora 18:00.
Cele două stadioane vor organiza partide din cadrul Campionatului European U21 de anul viitor, turneu final pe care România îl organizează alături de Georgia. Pe lângă cele două stadioane din Cluj, stadionul Steaua și stadionul Rapid vor organiza și ele partide la EURO 2023.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 3 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 4 ORE