articol de Romeo Ene
Olandezii au deschis scorul prin Schuurs, în timp ce Ciobanu a egalat cu un gol fabulos din lovitură liberă. Olanda s-a aflat mai mereu la conducerea jocului, având o posesie de 69%, însă ‘’tricolorii’’ au alergat mult pentru a obţine acest punct în primul meci.

110 kilometri alergaţi de România

Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
ACUM O ORĂ
Conform site-ului frf.ro, Marius Marin a fost jucătorul care a alergat cel mai mult, 11.851 km, urmat de Olimpiu Moruţan, cu 11.354 km, Darius Olaru 11.142 km, Andrei Ciobanu 11.092 km şi Radu Boboc 10.825 km.
De remarcat faptul că în acest clasament sunt câte 2 jucători de la FCSB şi Viitorul Constanţa, cele 2 echipe fiind recunoscute pentru faptul că au o rezistenţă fizică ridicată.
Referitor la distanţa parcursă în sprint, adică o viteză de peste 25 km/h, lider este George Ganea, un alt fotbalist al Viitorului, care a bifat 179 de metri.
Şuturile de poartă au fost de partea noastră, România având 6, în timp ce Olanda a avut 4. Olandezii au fost, însă, mai precişi în ceea ce priveşte acurateţea paselor, având un procent de 92% faţă de 82% în cazul nostru.
11 faulturi a comis România, în timp ce olandezii ne-au faultat de 13 ori. În celălalt meci din grupa noastră, Germania s-a impus cu 3-0 în faţa Ungariei.
Fotbal
Un fost jucător de la Real Madrid, impresionat de Ronaldo: "Unul dintre cei mai mari din istorie"
ACUM O ORĂ
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 2 ORE