După înfrângerea în fața Mexicului, puștii de la U23 au întâlnit naționala Australiei.

România U23, victorie cu Australia

Mirel Rădoi a mers și el în Spania după meciurile naționalei mari și a revenit la echipa cu care a făcut o performață uriașă la Campionatul European de tineret din 2019.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM O ORĂ
România a deschis rapid scorul, în minutul 9, printr-o exdecuție superbă a lui Ganea, care l-a lobat pe portarul Australiei.
Prima repriză a fost una cu multe ocazii la poarta Australiei. Ganea, Mățan și Cîmpanu s-au întrecut în ratări, dar la pauză scorul a fost doar 1-0 pentri echipa noastră.
Australienii au avut o ocazie în prima repriză, după o greșeală a lui Aioani care a pasat la un adversar, dar șutul atacantului a trecut pe lângă poartă.
Repriza a doua a fost controlată tot de tricolori, dar fără mari ocazii și scorul final a rămas 1-0.
Echipa de start a României U23: Aioani - Rațiu, Pașcanu, Nedelcu, Boboc - M. Marin, Ciobanu, Dulca - Cîmpanu, Ganea, Mățan
Selecționer: Nicolae Dică
Echipa de start a Australiei U23: Maynard-Brewer - Cleur, Rich-Baghuelou, Dylan, Connor – Caleb, Tyrese, Teague – Najjarine, Iredale, Arazani
Selecționer: Gary Rudy Peter van Egmond
La Jocurile Olimpice, naționala U23 a României va juca în perioada 27 iulie - 7 august. Australia este și ea calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Fotbal
Barcelona l-a luat cu 25 de milioane de euro și a jucat foarte puțin. Unde a ajuns Chygrynskiy
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 2 ORE