Până la sfârșitul anului 2020 vor fi inaugurate trei stadioane moderne în București, dar CNI pune la cale trei proiecte impresionante și în provincie. Directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan, a vorbit despre proiectele care vor fi demarate în viitorul apropiat. Pe lângă stadionul Dinamo, CNI are în plan construirea sau reabilitarea stadioanelor din Timișoara, Pitești și Constanța.
"Pentru obiectivul de investiții din municipiul Timișoara, <<Realizare stadion 30.000 de locuri>>, a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate și a studiului de fezabilitate, urmând să fie parcurse etapele premergătoare în vederea avizării indicatorilor tehnico-economici, menționate anterior.
Pentru obiectivul de investiții <<Reabilitare stadion Nicolae Dobrin>>, municipiul Pitești, se află în analiză la CNI SA studiul de prefezabilitate și studiul de fezabilitate întocmite de către autoritatea locală, în vederea avizării indicatorilor tehnico-economici.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 33 MINUTE
În ceea ce privește construirea stadionului <<Gheorghe Hagi>> din municipiul Constanța, vă informăm că acest obiectiv de investiții a fost luat în evidența Companiei Naționale de Investiții și se află pe lista sinteză din cadrul subprogramului Complexuri Sportive", a spus Adrian Cefalan, pentru Digi Sport.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
După Super Ligă, fanii englezi pot avea un nou motiv de nemulțumire! Ce vrea să facă Premier League
ACUM O ORĂ
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM O ORĂ