FRF a anunțat astăzi că a perfectat disputarea unui meci amical între România și Belarus, pe data de 11 noiembrie, chiar înainte de întâlnirile cu Norvegia și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor. Echipa lui Rădoi va juca pe teren propriu, dar locația nu a fost deocamdată anunțată.
Acest meci amical era necesar, deoarece UEFA a impus un număr minim de meciuri pe an pentru echipele naționale. Aceasta va fi cea de-a 5 întâlnire dintre cele 2 reprezentative, palmaresul fiind superior "tricolorilor" care au 2 victorii, iar celelalte 2 partide s-au încheiat la egalitate. Ultima întâlnire a avut loc în preliminariile Campionatului European din 2012 și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, amble goluri ale României fiind marcate de Adrian Mutu.
În prezent Belarus ocupă locul 87 în clasamentul FIFA și , la fel ca și România, a ratat șansa de a juca la Campionatul European de anul viitor, fiind învinsă de Gerogia cu 1-0 în semifinalele barajului. În Liga Naținilor, Belarus evoluează în Liga C, fiind lider în Grupa a 4-a, din care mai fac parte Kazakhstan, Albania și Lituania.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Ce le-a promis Neymar fotbaliștilor coreeni pentru a nu-l accidenta în meciul din optimi
ACUM 3 ORE
Programul României în luna noiembrie:
  • 11 noiembrie: România-Belarus (amical - nu se știe locația)
  • 15 noiembrie: România-Norvegia (Liga Națiunilor - București, Arena Națională)
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord-România (Liga Națiunilor - Belfast)
Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM 3 ORE