România, cu o echipă inedită trimisă pe teren de Mirel Rădoi, nu a avut probleme cu naționala Belarusului. Meciul a fost dominat de tricolori încă de la început iar în minutul 11 naționala a deschis scorul prin Bogdan Mitrea, cel care a reluat precis cu capul după o centrare perfectă a lui Răzvan Marin. A fost primul său gol la națională - la 33 de ani.
Doar șapte minute mai târziu, tricolorii au primit penalty după ce Pușcaș a fost faultat în careu de Naumov după un dribing al românului. Răzvan Marin a fost cel care a executat după indicațiile de pe bancă iar jucătorul lui Cagliari a transformat fără probleme.
Ocaziile au curs în continuare pentru tricolori iar în minutul 31 Ionuț Nedelcearu a înscris și el golul său de debut la națională după o deviere excelentă a lui Mogoș care l-a lăsat pe Nedelcearu în postura de a relua simplu din șase metri.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 7 ORE

România - Belarus 5-3. Victorie facilă pentru echipa lui Mirel Rădoi

Dominarea tricolorilor a continuat și chiar înainte de pauză George Pușcaș a trecut și el pe lista marcatorilor pentru ca în minutul 54 Nedelcearu să profite de un șut excelent al lui Florin Tănase care a fost deviat în față de portarul advers.
În partea a doua au intrat pe teren Maxim, Alex Băluță și Denis Alibec însă acest lucru a părut să destabilizeze parțial jocul tricolorilor pentru că în minutul 62 bielorușii au redus din diferență prin Kendysh.
Ulterior au mai intrat Bicfalvi și Crețu însă schimbările lui Rădoi au reușit să destabilizeze echipa iar tricolorii au fost extrem de vulnerabili pe faza defensivă. De altfel, spre finalul meciului bielorușii au mai marcat o dată și au ratat un penalty după un fault al lui Bogdan Mitrea. În minutul 92 oaspeții au marcat din nou pentru a stabili scorul final.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 11 ORE