Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steaua, o nouă victorie în Bulgaria cu CSKA Sofia 1948! Atanas Trică încă un gol

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 16/07/2022 la 20:41 GMT+3

Echipa lui Daniel Oprița a câștigat cu echipa care a terminat pe locul 9 în Bulgaria, sezonul trecut. Gazdele au jucat însă cu rezervele pentru că duminică vor juca un meci de campionat

Atanas Trica

Credit imagine: facebook

Steaua București a câștigat al doilea amicat susținut în cantonamentul din Bulgaria. Echipa pregătită de Daniel Oprița și Gabriel Boștină a trecut cu 3-0 de CSKA Sofia 1948.
Echipa de primă ligă bulgară, care a terminat pe locul 9 sezonul trecut, a jucat însă cu rezervele și cu mulți juniori pentru că titularii vor juca duminică, în etapa a doua a campionatului Bulgariei, cu Pirin Blagoevgrad, în deplasare.
Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Atanas Trică, Stephan Drăghici şi Rareş Enceanu. Împrumutat de la Universitatea Craiova, în această vară, nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică a marcat al treilea gol pentru Steaua. Vârful de atac înscrisese de două ori și în victoria cu 3-2 în faa celor de la Makedonija Gjorče Petrov, echipa macedoneană calificată în Conference League.

Alte două amicale în Bulgaria

Steaua rămâne în Bulgaria pentru pregătire, urmând să susțină alte două partode amicale. ”Roș-albaștrii” vor avea ca adversară, în 18 iulie, pe FK Bregalnica Štip, echipă din prima ligă a Macedoniei, și pe 21 iulie, pe Akritas Chlorakas, echipă din prima divizie a Ciprului.
Înainte de a pleca în cantonament în Bulgaria, Steaua a mai jucat două partide de verificare cu formații din Superliga României. A învins cu 1-0 pe FC Argeș, gol Dragoș Nicolae, și a terminat la egalitate, 1-1, cu echipa pregătită de Ghoerghe Hagi, Farul Constanța.
Liga a doua debutează în România pe 6 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo