Articol scris de Dani Morar
Steaua a pierdut cu un surprizător 0-4 în fața celor de la Csikszerda, suferind astfel prima înfrângere din acest sezon. Partida din Ghencea a fost întreruptă în repriza secundă din cauza scandărilot xenofobe ale ultrașilor bucureștenilor. Adi Popa le-a luat apărarea suporterilor steliști, iar în presă au apărut declarații ale președintelui echipei din Miercurea Ciuc, care îl desființează pe mijlocașul stelist.
Adi Popa susține că a avut o discuție cu Zoltan Szondy și că lucrurile s-au rezolvat. Mijlocașul spune că a primit asigurări că declarațiile președintelui au fost traduse greșit sau scoase din context, astfel că nu există urme de supărare.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
ACUM 6 ORE
"Am vorbit cu domnul Zoltan acum 10 minute. Am fost curios, m-am simțit jignit. Am discutat foarte respectuos cu dânsul, mi-a spus că declarația sa a fost scoasă din context. Am rezolvat-o ca doi oameni maturi, a fost o neînțelegere. Traducerea a fost greșită, că el a oferit declarația în limba maghiară.
Eu cred că și dacă aveam 3-0, tot s-ar fi întâmplat. Ce putem face noi? Am mers la galerie, le-am spus, nu poți să controlezi 2-3.000 de oameni. Ce vină au jucătorii că în tribune se strigă așa ceva? Cum ne simțim noi când se aruncă cu petarde și jucăm fără spectatori din cauza unuia. Nu cred că ține de conducere, ci de educație și de bun simț", a spus Adi Popa la Digi Sport.
Citește și:

Președintele lui Csikszereda l-ar fi făcut mincinos și slab pe jucătorul Stelei

După ce Adi Popa i-a apărat pe ultrașii Stelei după meci, spunând că s-a pus prea mult accent pe scandările lor, acesta ar fi fost atacat de Zoltan Szondy, fiind făcut slab și mincinos.
"Adrian Popa a spus după meci că scandările respective sunt perfect normale pentru că asta facem și noi. Practic, acest băiat numit Popa, a demonstrat nu numai că este un jucător foarte slab, ci este și mincinos. Pentru că nimeni de la Csikszereda nu a insultat românii.
Jumătate din conducerea Federației a fost prezentă la meci. Au văzut că meciul a fost întrerupt, cred că și observatorul a trecut în raport asta. Sunt convins că Steaua va fi pedepsită. Anul trecut, după ce am jucat cu Steaua și au fost incidente asemănătoare, am comunicat și am scris opinia noastră. Cred că Steaua va fi pedepsită și acum", ar fi spus Zoltan după meci, fiind citat de mai multe site-uri din România.
Pentru Steaua urmează meciul din deplasare, cu Dumbrăvița. Roș-albaștrii vor reveni în Ghencea pentru partida cu Poli Iași, iar apoi urmează meciul cu Dinamo, care se discută să se organizeze pe Arena Națională.
CÂTE ECHIPE ROMÂNEȘTI SE VOR CALIFICA ÎN GRUPELE CONFERENCE LEAGUE?
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
ACUM 9 ORE
Romanian Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua
26/09/2022 LA 18:00