În această seară, Dinamo București a anunțat pe pagina oficială de Facebook faptul că biletele pentru meciul cu Steaua au fost puse în vânzare online, pe bilete.ro.
Prețurile biletelor sunt:
  • Peluze – 25 Lei
  • Tribuna 2 – 40 lei
  • Tribuna 1 – 50 lei
  • Vip 2 – 70 lei
  • Vip 1 – 80 lei
  • Loje – 200 lei
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
29/09/2022 LA 18:02
"Vineri, de la ora 21:30, se joacă cel mai important meci al sezonului regular în Liga 2 pentru Dinamo: derby-ul împotriva celor de la Steaua. Partida se va disputa pe Arena Națională, unde vom avea o atmosferă extraordinară, generată în special de suporterii noștri de la Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud.
Asteptăm pe stadion toată suflarea dinamovistă, atât din țară, cât și din afara granițelor. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro sau de la casele de bilete de la Arena Națională și Stadionul Dinamo, la prețuri începând de la 25 lei. Biletele ELECTRONICE (e-ticket) - se pot prezenta direct pe ecranul unui dispozitiv mobil (telefon mobil tip smartphone sau tabletă).
NU necesită imprimare (printare). Recomandăm să aveți biletul salvat în telefonul mobil, secțiunea "imagini" / "album foto" și telefonul mobil încărcat. DACĂ acest lucru nu este posibil, vă rugăm să vă prezentați cu biletul în format fizic (tipărit la imprimantă).
Bilete FIZICE (bilet tipărit) - se pot achiziționa de la casele de bilete din următoarele locații: Arena Națională (Bd. Pierre de Coubertin) MARȚI – VINERI: 17:00 – 21:30 Stadionul Dinamo (Șos. Ștefan cel Mare) MARȚI – JOI: 17:00 – 21:30 Pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, vă recomandăm să achiziționați biletele în format ELECTRONIC. Posesorii de abonamente vor primi biletele de intrare în zona aferenta abonamentului, prin e-mail în zilele următoare. Aici e DINAMO!", precizează dinamoviștii într-un comunicat oficial.
CITEȘTE ȘI:

Derby-ul a început deja la nivel declarativ

Prin organizarea meciului pe Arena Națională, a fost îndeplinită și dorința celor de la Steaua, care au anunțat că le-ar plăcea să joace pe cel mai mare stadion din țară, pe care și-l doresc plin.
Suporterii dinamoviști sunt gata să vină în număr cât mai mare pe Arena Națională, unde speră la o victorie în fața marei rivale. În mesajul postat pe pagina de Facebook a fanilor, aceștia acuză meciul se joacă pe banii lor, iar adversara de vineri profită și ea de finanțele "câinilor".
Meciul a început așadar, cel puțin la nivel declarativ, iar cele două echipe se vor întâlni vineri seara într-o atmosferă specială.
Partida de vineri le găsește pe cele două rivale la o diferență de 5 locuri în clasamentul din Liga 2. CSA Steaua ocupă locul 7, cu 10 puncte, iar Dinamo e pe 12, cu doar 6 puncte strânse.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12