Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este milionarul ademenit de noul proiect de la Dinamo: "Susțin echipa asta de 55 de ani"

Irina Aldea

Publicat 10/03/2023 la 16:50 GMT+2

Dinamo a fost preluată, la finalul lunii februarie, de compania Red&White 2022 Management. Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a dezvăluit cine este milionarul ademenit de noul proiect al "câinilor".

Dinamo București

Credit imagine: facebook

La finalul lunii februarie, pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo a fost preluat de către Red&White 2022 Management, iar viitorul echipei pare luminos. Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții companiei care a preluat Dinamo, au organizat la începutul acestei săptămâni o conferință de presă în care au venit cu detalii despre modul de organizare și speranțele pe care le au de la proiectul în care s-au implicat.
Oficialii noului investitor al clubului din Ștefan cel Mare au anunțat că vor pregăti în detaliu fiecare etapă din reorganizarea clubului. Totodată, au precizat că banii nu vor fi o problemă, după ce în presă s-a speculat că noii diriguitori ai clubului nu ar fi interesați să investească, ci să vândă "pe bucăți" Dinamo.
CITEȘTE ȘI:

Cine este milionarul ademenit de noul proiect de la Dinamo

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a dezvăluit că pe lângă Eugen Voicu, asociatul său cu o cotă de 40 la sută din Red&White, vor fi atrași și alți oameni de afaceri în proiectul care-și propune relansarea trupei de pe Ștefan cel Mare: "Cu siguranță vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu căutăm, nu ne așteptăm, nu visăm la 'finanțatori'. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele.
Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc! Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite. Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sănătos, temeinic și pe termen lung", a transmis Andrei Nicolescu.
Potrivit ProSport, fanii dinamoviști ar avea în continuare motive de bucurie, asta pentru că noii investitori ar fi intrat în contact cu mai mulți antreprenori de succes din România, care ar urma să se alăture, pentru început, cu sume de câteva sute de mii de euro, la Dinamo. Primul nume vehiculat, conform sursei citate, este Gheorghe Manole (70 ani), un nume sonor pe piața energiei regenerabile, fondator al Eximprod. Acesta din urmă e prezentat, conform revistei Capital, drept "unul dintre cei mai dinamici oameni de afaceri din Buzău", județ în care se ocupă de mai multe afaceri cu energie verde (panouri fotovoltaice și eoliene).
"E adevărat. Nu vă ascund că am discutat cu Andrei (n.r. – Nicolescu). Îmi place ideea, cred în ea, trebuie să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem, proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță de atunci, însă nu am fost solicitat", a transmis milionarul pentru sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo