Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSA Steaua a anunțat pe ce stadion va juca meciurile de acasă! Varianta Giurgiu a picat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/09/2022 la 18:07 GMT+3

CSA Steaua a fost sancționată și este nevoită să joace 4 meciuri de acasă în afara stadionului din Ghencea. Clubul a anunțat că se mută la Mioveni, după ce Daniel Oprița declarase că echipa va merge la Giurgiu.

Dinamo-Steaua

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
CSA Steaua va juca la Mioveni următoarele 4 meciuri în calitate de gazdă. Roș-albaștrii își doreau să dispute meciurile de pe teren propriu la Giurgiu, dar varianta a picat. Astfel, meciurile cu Chindia Târgoviște, Poli Timișoara, Oțelul Galați și Unirea Dej vor avea loc la Mioveni, anunță gruparea bucureșteană. Partida cu Chindia va conta pentru play-off-ul Cupei României, în timp ce restul întâlnirilor vor avea loc în Liga a 2-a.
"Cu puţin timp în urmă, s-a semnat contractul dintre clubul nostru şi Clubul Sportiv Mioveni, privind utilizarea stadionului din localitatea argeşeană pentru următoarele partide ale echipei noastre de fotbal", se arată pe pagina de Facebook a Stelei.
Comisia de Disciplină a LPF a luat această decizie ca urmare a incidentelor de la derby-ul cu Dinamo. La pauza acelui meci, ultrașii celor două echipe au intrat în altercații cu jandarmii, iar violențele au fost pedepsite aspru. Pe lângă suspendarea terenului, CSA Steaua a fost sancționată și cu o amendă în valoare de 83.750 de lei.
Citește și:

Daniel Oprița era convins că Steaua va juca la Giurgiu

Antrenorul roș-albaștrilor declarase că Steaua va juca la Giurgiu, însă lucrurile s-au schimbat. Principalul criteriu de selecție al unui stadion era distanța, astfel că nici la Mioveni nu este o problemă din acest punct de vedere.
"Vom juca la Giurgiu. Am discutat ieri (n.red – luni, 19 septembrie), conducerea echipei se ocupă. Ne-am consultat înainte, este o variantă bună. Noi am luat în calcul mai multe variante, chiar şi Buzău.
Trebuie să fim la 40 de kilometri de Bucureşti, din acest motiv au picat alte stadioane din împrejurimi. Eu sper să nu afecteze stadionul jocul echipei. Totuşi, e tot teren de fotbal, deci nu ar trebui să fie probleme din acest punct de vedere. Poate vin suporteri şi de la Giurgiu, care ţin cu Steaua. Cei care au venit la fiecare meci, pe stadionul din Ghencea, nu erau foarte mulţi, probabil vor fi şi la Giurgiu", anunțase Oprița
CSA Steaua s-a impus cu 2-1 în acel meci cu Dinamo, trimițându-i pe rivali pe locul 16. Roș-albaștrii sunt pe locul 8, la doar un punct de play-off, dar cu un meci mai puțin disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo