Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSA Steaua, două meciuri consecutive fără victorie în Liga 2! N-a putut să treacă de Gloria Buzău

Bianca Dumitru

Actualizat 01/12/2022 la 17:48 GMT+2

CSA Steaua a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie în Liga 2. Roș-albaștrii nu au reușit astăzi să câștige cu duelul cu Gloria Buzău, contând pentru a 16-a etapă a competiției, iar Unirea Slobozia se poate apropia la un singur punct de liderul clasamentului.

CSA Steaua

Credit imagine: facebook

CSA Steaua a obținut doar un punct astăzi, în meciul cu Gloria Buzău, contând pentru a 16-a etapă a Ligii 2. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.
Echipa lui Daniel Oprița a primit gol încă din minutul 3, când Boiciuc a primit o pasă bună a lui Ariel Lopez și a înscris cu un șut plasat.
Steliștii ar fi putut egala după doar câteva minute, dar portarul buzoienilor a intervenit perfect, respingând balonul. Ulterior, în prelungirile primei reprize, Lopez ar fi putut mări avantajul oaspeților, dar șutul său a trecut pe lângă poartă.
Roș-albaștrii au restabilit egalitatea în startul reprizei secunde, cu un gol marcat de Bărbulescu, după un assist al lui Mihăescu.
Cei de la Gloria Buzău ar fi putut modifica încă o dată tabela în minutul 75, dar mingea șutată de Sampaio din lovitură liberă a ocolit vinclul, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.
Citește și:
În urma acestui rezultat, CSA Steaua a ajuns la 33 de puncte, fiind în continuare lider în clasamentul Ligii a doua. Steliștii, învinși etapa trecută de FC Brașov, mai au un avans de doar 4 puncte în fața celor de la Unirea Slobozia, care s-ar putea apropia la numai un punct de echipa lui Oprița după duelul cu Concordia Chiajna.
De cealaltă parte, Gloria Buzău este pe locul 6, cu 26 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Unirea Dej.
În următoarea etapă, programată la finalul lunii februarie 2023, CSA Steaua va juca împotriva celor de la Unirea Slobozia, iar buzoienii vor primi vizita celor de la FC Brașov.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo