Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum va arăta viitorul lui Dinamo dacă ratează play-off-ul! Conducerea a comentat acest scenariu

Bianca Dumitru

Publicat 07/03/2023 la 19:17 GMT+2

Dinamo se află la doar un pas de calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a, asta după ce la un moment dat părea departe de îndeplinirea acestui obiectiv. Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a vorbit despre situația echipei și despre ce s-ar întâmpla în cazul ratării play-off-ului.

Dinamo

Credit imagine: Instagram

Dinamo București se află la doar un pas de o calificare nesperată în play-off-ul Ligii a 2-a. A rămas de disputat o singură etapă din sezonul regulat, iar "câinii roșii" trebuie să câștige pentru a fi siguri de un loc printre primele 6 echipe din clasament.
Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, administratorul special de la Dinamo a vorbit despre situația din vestiar, spunând că toată lumea este optimistă cu privire la accederea în play-off.
Vlad Iacob a punctat că nu vor fi luate măsuri drastice în cazul în care echipa nu-și va îndeplini acest obiectiv, urmând a lua de la capăt lupta pentru revenirea în primul eșalon în sezonul următor.
"Atmosfera la echipă e una bună, privesc cu încredere către această partidă, am speranța că vom obține un rezultat mult așteptat, anume victoria, și vom reuși astfel să accedem în play-off.
Obiectivul nostru pentru actuala stagiune a fost să ne luptăm pentru play-off. Toată lumea își dorește ca Dinamo să fie în play-off și să revină în Liga 1, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc.
Nu avem altceva de făcut decât să terminăm sezonul și să o luăm de la capăt, nu există o consecință dramatică, dar e un scenariu pe care nu ni-l dorim", a declarat Vlad Iacob pentru GSP.
Citește și:

PRIMĂ CONSISTENTĂ PENTRU DINAMO, DACĂ SE CALIFICĂ ÎN PLAY-OFF

Dinamo a început perfect noul an și are două victorii din tot atâtea posibile. În prima rundă din 2023, "câinii" au trecut cu un zdrobitor 6-0 de Unirea Constanța, pentru ca în weekend-ul trecut să o învingă pe CS Șelimbăr, în deplasare, cu 2-1.
Înainte de primul meci din acest an, jucătorii au fost vizitați în cantonament de Andrei Nicolescu, cel care deține 60% din firma Red&White, care a preluat acționariatul clubului.
Potrivit Digi Sport, acesta le-ar fi promis jucătorilor echipei o primă de 20.000 de euro în cazul în care câștigă toate cele 3 partide rămase din sezonul regulat și se califică în play-off.
De asemenea, fotbaliștii au primit unul dintre salariile restante, iar acum se află la doar 90 de minute de această primă consistentă oferită de cei din noua conducere.
În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 2, Dinamo o întâlnește pe Poli Timișoara, duminică, de la ora 13:00, pe stadionul Arcul de Triumf.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo