Clubul bucureștean a anunțat astăzi pe pagina oficială a echipei în jurul orei 11:00 că stadionul din Clinceni va fi aproape plin. La ora menționată anterior, mai erau disponibile 693 de bilete pe site-ul de unde pot fi achiziționate bilete.
La momentul actual, mai sunt în jur de 400 de bilete disponibile pentru partida dintre Dinamo și Oțelul Galați. Alb-roșii vor fi astfel susținuți de la spate de o arenă aproape plină, care are șanse ridicate să se umple până la ora de start a disputei.
Stadionul din Clinceni are o capacitate de 4500 de spectatori, număr de suporteri pe care Dinamo nu i-a avut aproape niciodată anul trecut, în primul eșalon. Meciul de pe Ștefan cel Mare cu cea mai mare audiență din sezonul trecut a fost chiar barajul disputat de "câini" pentru menținerea în prima ligă, în fața lui "U" Cluj.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
ACUM 5 ORE
Citește și:
"Au mai rămas câteva ore până la primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, programat la ora 18:00 pe Arena Clinceni.
Casele de bilete ale stadionului din Clinceni sunt deschise de la ora 14:00 până la ora meciului (18:00). Porțile stadionului se deschid la ora 16:00.
10 lei (intrare generală) costă un bilet la partida Dinamo 1948 vs Otelul Galați. 693 bilete mai erau disponibile la ora 11:00, pe Bilete.ro, platforma partenerului de ticketing al clubului", a anunțat clubul de dimineață.

Burcă, pregătit de partida cu Oțelul

Antrenorul câinilor a vorbit în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei de la Clinceni despre partida ce va avea loc astăzi și a lăudat echipa lui Dorinel Munteanu. Burcă a afirmat de asemenea că jucătorii săi se vor lupta pentru victorie.
"Dinamo - Oțelul este un clasic. Din păcate, se întâmplă la Liga 2. Oțelul e antrenată de un tehnician foarte bun. E unul dintre cei mai titrați antrenori din Liga 2, cu titlu câștigat. Imprimă multă agresivitate echipei. Trebuie să ne ridicăm la nivelul Oțelului în ceea ce privește agresivitatea.
Am avut o săptămână mai lungă, ceea ce a contat pentru că suntem într-un plin proces de pregătire, de formare al echipei, chiar dacă suntem în campionat. Îi simt pe băieți pregătiți, motivați. Sper să ne ridicăm la dorințele pe care le au fanii. Vom lupta pentru fiecare centimetru de teren", a declarat Burcă, citat de GSP.
Dinamo caută a doua victorie consecutivă în Liga a 2-a în meciul contra celor de la Oțelul Galați, astăzi de la ora 18:00.
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
ACUM 8 ORE
Romanian Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua
26/09/2022 LA 18:00