Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo are șansa să se apropie mai mult de zona de play-off. Rezultatele zilei în liga secundă

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/11/2022 la 15:07 GMT+2

7 partide s-au jucat astăzi în liga a 2-a din România, iar echipele care sunt la distanță mică în fața dinamoviștilor s-au încurcat, astfel că dacă va obține un succes, Dinamo poate urca aproape de zona de play-off, cu toate că a început slab sezonul.

Dinamo

Credit imagine: Instagram

Articol scris de Tibi Munteanu
Astăzi s-au disputat 7 dueluri din cadrul etapei cu numărul 14 din liga secundă din România, iar rezultatele înregistrate favorizează Dinamo să se apropie de zona de play-off, acesta fiind și obiectivul alb-roșiilor în ultimele meciuri pe care le mai au de disputat.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano

Cu o victorie mâine, Dinamo ar urca pe 8

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă Dinamo București, echipa antrenată de Ovidiu Burcă este aproape de îndeplinirea obiectivului și anume terminarea sezonului regular între primele 6, pentru a se putea lupta la promovare.
Chiar dacă e la 7 puncte de locul 7 în acest moment, o potențială victorie cu CSC Dumbrăvița pe Arcul de Triumf de mâine ar putea-o apropia pe Dinamo la 4 puncte de Unirea Dej, cea care ocupă momentan ultimul loc de play-off, profitând astfel de înfrângerea pe care au suferit-o clujenii în cadrul acestei etape. Ba mai mult, CSC Șelimbăr și CSM Slatina au remizat între ele, iar FC Brașov a obținut doar un punct pe teren propriu cu Poli Iași, astfel că rămâne cu doar două puncte peste "câini". De asemenea, Poli Iași e pe 4 la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 3, 5 și 6, 25 fiecare.
În perspectiva unei victorii cu Dumbrăvița, Dinamo ar acumula 21 de puncte și s-ar clasa pe locul 8, cu 5 etape rămase de disputat. Mai departe, elevii lui Ovidiu Burcă ar urma să joace în deplasările de la Iași și Brașov, iar pe final de sezon să aibă parte de 3 partide mai la îndemână, două acasă cu Unirea Constanța și Poli Timișoara și una în deplasare la CSC Șelimbăr.
Astfel, Dinamo rămâne în cărți pentru a accede play-off-ul și pentru a se lupta la promovare chiar din primul sezon din istorie în liga a 2-a, însă e nevoită să nu mai facă pași greșiți până la finalul primei părți a sezonului.
Citește și:

Rezultatele zilei în liga a 2-a

Iată rezultatele înregistrate astăzi în cadrul etapei cu numărul 14 din liga secundă românească:
  • ACS Viitorul Tg. Jiu 0-4 Unirea Slobozia
  • CSC Șelimbăr 0-0 CSM Slatina
  • Poli Timișoara 1-2 Metaloglobus
  • Progresul Spartac 1-1 Ripensia Timișoara
  • Unirea Constanța 1-2 FK Csikszereda
  • Unirea Dej 2-3 Gloria Buzău
  • FC Brașov 2-2 Poli Iași
Etapa a început ieri cu victoria "mlitarilor" de la CSA Steaua pe terenul Concordiei Chiajna cu 1-0, un alt rezultat care îi este benefic formației antrenate de Ovidiu Burcă.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo