Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo câștigă la limită partida cu Metaloglobus! "Câinii" au urcat pe poziția a 11-a în clasament

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/10/2022 la 14:07 GMT+3

Dinamo a câștigat cu 2-1 partida cu Metaloglobus, jucată pe terenul din Clinceni. Meciul a început cu un penalty ratat de alb-roșii și, în repriza a doua, Chatziterzoglou, jucătorul gazdelor, a rămas inconștient după ce a fost lovit în cap de Bani. Jucătorul și-a revenit, iar meciul s-a încheiat cu 3 goluri pe tabelă.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Dinamo a întâlnit-o pe Metaloglobus, în deplasare, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii a 2-a. Adversara "câinilor" avea doar 4 puncte înaintea acestei partide, fiind pe ultimul loc în clasament, iar înfrângerea cu Dinamo le-a îngreunat și mai tare situația.
Partida a început tare și după numai 7 minute de joc, alb-roșii au primit un penalty. Alexandru Pop a fost faultat în careu de către Zakir, iar centralul partidei nu a stat pe gânduri și a arătat punctul cu var. Bani a tras slab în dreapta portarului, iar Gavrilaș a intervenit și a menținut egalitatea.
Dinamo a forțat și a deschis scorul la jumătatea primei părți, în urma unui corner. Defensiva lui Metaloglobus nu a reușit să scoată mingea din careu, iar Gorka Larrucea a marcat cu o execuție spectaculoasă, după o fază încâlcită. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Dinamo a intrat la cabine în avantaj.
Citește și:

Dinamo a câștigat, deși Metaloglobus a forțat egalarea în prelungiri

La 8 minute de la reluarea partidei, Chatziterzoglou a fost lovit involuntar de Bani cu gheata în plină figură și și-a pierdut cunoștiința. Ambulanța a intervenit repede pe gazonul de la Clinceni, iar jucătorul lui Metaloglobus și-a revenit în cele din urmă și a continuat partida.
La doar 10 minute după această fază, Dinamo și-a dublat avantajul prin Bani, care a marcat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Atacantul a trimis la semiînălțime cu piciorul stâng și nu i-a dat nicio șansă portarului advers. Metaloglobus a redus din diferență în primul minut de prelungiri. Caramalău a trimis un șut de la marginea careului, care l-a învins pe Filip Dujmovic.
Dinamo a câștigat meritat partida și a urcat pe locul 11, acumulând 16 puncte. Metaloglobus rămâne pe ultima poziție, la 2 lungimi de Poli Timișoara și la 5 de Unirea Constanța. Pentru Dinamo urmează alte două partide din sezonul Ligii secunde, cu Slatina și Csikszereda, apoi vor primi vizita celor de la Sepsi, în Cupa României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo