Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Națională! Anunțul oficial făcut de "câinii roșii"

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2022 la 21:40 GMT+3

Dinamo și CSA Steaua se vor înfrunta vineri, de la ora 21:30, într-un meci contând pentru a șasea etapă a Ligii a doua. Oficialii echipei alb-roșii au anunțat că partida va avea loc pe Arena Națională.

Dinamo

Credit imagine: Instagram

Dinamo va primi vineri, de la ora 21:30, vizita celor de la CSA Steaua, într-un meci contând pentru a șasea etapă a Ligii a doua.
"Câinii roșii" vor fi gazde, în ultima vreme căutând un stadion pe care să organizeze derby-ul cu echipa lui Daniel Oprița.
Acum, administratorul special al clubului alb-roșu, Vlad Iacob, a anunțat că partida va avea loc pe Arena Națională, stadionul fiind închiriat pentru duelul cu roș-albaștrii.
"La meciul de astăzi, suporterii noștri au avut foarte puține bilete la dispoziție, însă prezența lor s-a simțit foarte mult. Pentru meciul cu CSA am închiriat Arena Națională, tocmai pentru că știm ce fel de suporteri avem și cât de mult contează prezența lor.
O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.
Citește și:

Dinamo - CSA Steaua, pe Arena Națională

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune ce înseamnă Dinamo și să arătam tuturor ceea ce poate fi Dinamo la fiecare meci, de acum înainte. Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.
În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri că și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă", se arată în comunicatul publicat de Vlad Iacob și președintele DDB, Eduard Ziriakus-Galan.
Prin organizarea meciului pe Arena Națională, a fost îndeplinită și dorința celor de la Steaua, care au anunțat că le-ar plăcea să joace pe cel mai mare stadion din țară, pe care și-l doresc plin.
Meciul dintre Dinamo și CSA Steaua este programat vineri, de la ora 21:30. Înaintea acestei partide, echipa lui Ovidiu Burcă este pe locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte, iar roș-albaștrii se află pe locul 6, cu 10 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo