Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, la a treia victorie în liga secundă! Echipa lui Burcă a învins Unirea Slobozia

Alex Masgras

Publicat 04/10/2022 la 19:04 GMT+3

Dinamo a câștigat partida de la Giurgiu cu Unirea Slobozia, scor 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obținut a treia victorie din acest sezon.

Dinamo București

Credit imagine: facebook

Dinamo a câștigat partida din etapa a 8-a a ligii secunde cu Unirea Slobozia, scor 1-0. Unicul gol al partidei care s-a jucat la Giurgiu a fost marcat de Alexandru Pop, în minutul 38. Aceasta este a treia victorie a sezonului pentru echipa antrenată de Ovidiu Burcă.
Dinamo a deschis scorul în minutul 38, în urma unei faze fixe. Alexandru Pop a marcat al doilea gol al sezonului cu o lovitură de cap, în urma unui corner.
Cea mai mare ocazie a celor de la Unirea Slobozia a venit în minutul 62. Ciprian Rus a reluat cu capul un corner executat pe colțul scurt, dar balonul s-a dus în bară.
În minutul 81 a fost rândul dinamoviștilor să lovească bara. Șutul lui Iglesias a fost deviat de portarul celor de la Unirea Slobozia în transversală.
Citește și:

Dinamo a rămas în inferioritate numerică în ultimele minute ale partidei

În minutul 84, Dinamo a rămas în 10 oameni, după ce Iulian Roșu a fost eliminat. Chiar și în inferioritate numerică, echipa lui Ovidiu Burcă a rezistat și a obținut cele trei puncte puse în joc la Giurgiu.
După această victorie, Dinamo urcă o poziție, deasupra celor de la Minaur Baia Mare, până pe locul 15. După primele opt etape, dinamoviștii au 9 puncte. De partea cealaltă, Unirea Slobozia rămâne pe pe locul 6, cu 14 puncte, ultimul loc de play-off.
Etapa următoare, Dinamo va juca în deplasare, contra celor de la Minaur Baia Mare, în timp ce Unirea Slobozia va primi vizita celor de la Unirea Constanța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo