Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, la prima înfrângere din istorie în Liga a 2-a! Oțelul nu le-a dat nicio șansă "câinilor"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/08/2022 la 20:04 GMT+3

Dinamo a pierdut în etapa a doua a Ligii a 2-a, pe teren propriu. Oțelul Galați nu a părut să aibă mari probleme și s-a impus cu 3-1 . Dinamo rămâne cu 3 puncte după ce a învins Progresul Spartac în prima etapă.

Christian Irobiso (Dinamo)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Dinamo rămâne cu 3 puncte după primele două etape din Liga a 2-a. Bucureștenii au fost învinși de Oțelul, într-un meci unde nu au putut emite prea mari pretenții. Echipa lui Dorinel Munteanu a fost mai matură și a reușit să gestioneze bine avantajul de pe tabelă. Astfel, Dinamo suferă prima înfrângere din istorie în Liga a 2-a.
Prima ocazie importantă a venit în minutul 5. Oțelul a avut o lovitură de la margine, Rus a aruncat lung, iar mingea deviată a fost reluată peste poartă din apropierea careului mic. Dinamo a reacționat abia în minutul 27, când Țone a dat pe lângă poartă, în urma unui corner.
Oțelul a deschis scorul în minutul 33, în urma unei lovituri libere de la distanță. Mingea a trecut prin zidul alb-roșilor, iar Oncescu nu a mai putut interveni. Dinamo a egalat în prelungirile primei reprize. De Moura a centrat după ce mingea fusese respinsă din careu, iar Buhăescu a înscris cu poarta goală după o fază lucrată de "câini".
La 10 minute după pauză, Oțelul a preluat din nou conducerea. Maxim a primit o pasă la marginea careului, și-a așezat mingea și a tras pe jos. Mingea s-a dus lângă bara porții lui Oncescu, portarul lui Dinamo fiind învins. După alte 10 minute, Oțelul a făcut 3-1. Cîrjan a preluat mingea în careu, s-a întors și l-a învins pe portarul gazdelor din 7 metri.
O fază controversată a avut loc în minutul 77. Vali Lazăr a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Neluț Roșu a executat și a marcat în prima fază, dar lovitura de la 11 metri s-a repetat după ce mai mulți jucători de la Dinamo au pătruns în careu înaintea lovirii mingii. La a doua încercare, portarul Oțelului a reușit să apere și să mențină diferența de două goluri de pe tabelă pâna la final.
Citește și:

Incidente între suporterii celor două echipe înainte de meci

Ultrașii celor două echipe s-au luat la bătaie înaintea meciului, fiind nevoie de intervenția jandarmilor. Suținătorii echipei lui Dorinel Munteanu ar fi fost cei care au provocat spiritele, potrivit as.ro, însă forțele de ordine au intervenit imediat.
"Dinamo nu are lot de promovare. Trebuie să fim sinceri şi realişti. Ne batem, luptăm , o să vedem ce o să se întâmple. Nu ştiu de care echipa putem spune ca are lot de promovare", a spus Neluț Roșu înainte de partidă.
"Nu sunt convins ca în zilele care vor urma vor exista oameni dispuşi să vina alături de noi în proiectul Dinamo. Atâta timp cât există suporteri şi există pasiune pentru clubul ăsta, vom avea multe vieţi", a completat şi Ovidiu Burcă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo