Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, o nouă victorie în "amicale"! Ovidiu Burcă a anunțat unde va juca echipa meciurile de pe teren propriu

Alex Masgras

Publicat 08/02/2023 la 18:46 GMT+2

Dinamo a disputat miercuri o partidă amicală contra celor de la Câmpulung, câștigată de pregătită de Ovidiu Burcă cu 3-0. La finalul partidei, Burcă a anunțat că echipa sa va evolua la Girugiu în meciurile de pe teren propriu în a doua parte a sezonului, asta după ce au existat discuții pentru disputa meciurile la București, pe Arcul de Triumf.

Ovidiu Burca, nervos pe banca lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo se pregătește pentru reluarea sezonului în liga secundă. Echipa lui Ovidiu Burcă a disputat o partidă amicală contra celor de la Câmpulung Muscel, câștigată de dinamoviști cu 3-0. Pentru Dinamo au marcat Alexandru Pop, Ahmed Bani și Andrei Florescu.
La finalul partidei, Ovidiu Burcă a anunțat că Dinamo va reveni la Giurgiu pentru partidele de pe teren propriu din a doua parte a sezonului, asta după ce au existat discuții și pentru disputarea partidelor la București, pe Arcul de Triumf.
"A fost un antrenament bun. Bine că nu ne-am accidentat. Ușor vom ajunge în formă maximă pentru prima etapă. Am avut antrenament, nu ne-a interesat mult rezultatul, ci parametrii fizici. Eu zic că a fost frumos.
Peisajul frumos, asta e. E complicat să venim să jucăm meciurile aici. Pentru spectacol un teren de proastă calitate nu ajută.
Noi la Giurgiu vom juca. Vor trebui să facă drum suporterii. La Arcul de Triumf au fost discuții", a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Digi Sport.
În urmă cu câteva zile, Dinamo a mai disputat o partidă amicală contra celor de la CS Blejoi, partidă câștigată de "câini" cu 5-0.
Citește și:

Dinamo, la două puncte de play-off-ul ligii secunde

Dinamo se află pe locul 8 în liga a doua, cu 24 de puncte strânse în 16 partide. Echipa lui Ovidiu Burcă este la doar două puncte în spatele celor de la Gloria Buzău, echipa de pe ultimul loc care asigură participarea în play-off-ul ligii secunde.
Până la finalul sezonului regulat, Dinamo mai are trei partide de disputat. Pe 25 februarie, "câinii" au programat duelul cu Unirea Constanța de pe teren propriu, după care urmează partida de pe terenul celor de la CSC 1599 Șelimbăr (4 martie) și meciul de la Giurgiu cu Politehnica Timișoara (11 martie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo