Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - Oțelul Galați 3-0 | "Câinii" reușesc succesul la scor de neprezentare și așteaptă derby-ul cu CSA Steaua

Maria Olteanu

Publicat 07/04/2023 la 22:30 GMT+3

Dinamo s-a impus categoric în fața celor de la Oțelul Galați, scor 3-0, în etapa a treia din play-off-ul ligii secunde. Ghezali, cu o dublă, și Țîră au adus succesul bucureștenilor, care se apropie și mai mult de promovarea în prima ligă.

Dinamo - Otelul, foto: Facebook Otelul Galati

Credit imagine: facebook

Dinamo, pe locul 4 în play-off-ul ligii secunde, a primit-o vineri seara, pe teren propriu, pe Arcul de Triumf, pe Oțelul Galați, ocupanta locului 3, venită la București cu un moral bun după succesul din runda precedentă, cu CSA Steaua.
Confruntarea contând pentru runda a treia din play-off-ul Ligii a 2-a s-a jucat pe un stadion aproape plin, miza promovării în prima ligă fiind uriașă, ambele echipe cu gândul la victorie.
Prima ocazie a duelului le-a aprținut gazdelor, după doar cinci minute de joc, atunci când Dani Iglesias a primit balonul în careu, dar Dur-Bozoancă a intervenit la timp și s-a opus deschiderii de scor.
Cea mai mare ratare a primei părți a fost tot în dreptul dinamoviștilor, care au lovit bara în minutul 22 al duelului. Ghezali l-a depășit pe Sîrghi, a centrat pentru Amzăr, iar fundașul a nimerit bara. Bucureștenii au continuat să fie periculoși la poarta moldovenilor și în decurs de un minut au mai semnat o ocazie importantă, prin același Amzăr, care a preluat peste poartă din apropiere.
La vestiare s-a intrat la egalitate, scor 0-0, între Dinamo și Oțelul Galați.
CITEȘTE ȘI:

Dinamo, gură mare de oxigen după succesul 3-0 cu Oțelul

Începutul reprizei secunde nu a adus modificări de scor pe tabelă, însă în cele din urmă tot gazdele au fost cele care au punctat în confruntarea de la București.
Dinamo a deschis scorul în minutul 62, după ce Bani l-a lansat pe Ghezali, iar atacantul a făcut 1-0 cu o execuție superbă.
Oțelul nu a dat semne de revenire, chiar dacă a lovit bara în minutul 68, și până la final bucureștenii lui Burcă au mai punctat o dată.
În minutul 87, Dinamo s-a distanțat pe tabelă, după ce Ghezali a semnat dubla, la capătul unei noi faze excelente semnate de bucureșteni.
Scorul final a fost stabilit în minutele adiționale ale duelului, Țîră punctând pentru 3-0, succes la scor de neprezentare pentru echipa lui Burcă.
Dinamo ajunge la borna 38 în clasament și va aborda cu entuziasm duelul de runda viitoare, derby-ul cu CSA Steaua.

Dinamo - Oțelul Galați 3-0 | Echipele de start

  • Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Amzăr - Larrucea, Neluț Roșu, Dani Iglesias - Iulian Roșu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani. Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, David Irimia, Valentin Borcea, Alexandru Irimia, Alin Șerban, Alexandru Pop, Andrei Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă - Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait - Cisotti, Zivulic, Gorovei - Mitoi, Cîrjan, Ursu. Rezerve: Pop, Nedelea, Scocîlcă, Neagu, Chirițoiu, Nica, Jardan, Adăscăliței, Fatai. Antrenor: Dorinel Munteanu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo