Dinamo a obținut a 2-a victorie din acest sezon al ligii secunde. Echipa lui Burcă a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Chiajna, oprind seria de 3 eșecuri consecutive: 1-3 cu Oțelul, 0-2 cu ACS Viitorul Târgu Jiu și 2-3 cu Unirea Dej.
"Câinii" au început mai bine și Alexandru Pop a trecut în două rânduri pe lângă deschideresa scorului. Ilfovenii au avut și ei o bună ocazie în prima repriză, dar Dujmovic a avut o intervenție excelentă la șutul lui Ghimfus, astfel că la cabine s-a intrat cu tabela intactă.
Citește și:
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
ACUM 5 ORE

Concordia - Dinamo 0-1 | Echipa lui Burcă a urcat pe locul 12 în Liga a 2-a

După o bară a lui Patriche și o mare ocazie a lui Bordușanu, Dinamo a reușit să preia conducerea în minutul 72, când ibericul Iglesias a marcat în urma unei erori colective în apărarea gazdelor.
Echipa lui Ianis Zicu a avut șansa egalării imediat după golul încasat, dar apărarea lui Dinamo a scăpat cu bine dintr-o fază complicată. Ulterior, "câinii" au controlat jocul și s-a terminat 0-1.
În urma acestui succes, Dinamo a acumulat 6 puncte și a urcat până pe locul 12. De partea cealaltă, Chiajna a rămas cu 4 puncte, fiind pe poziția a 17-a. În runda următoare, Dinamo va avea de jucat derby-ul cu CSA Steaua, ]n timp ce Concordia o va întâlni în deplasare pe Unirea Constanța.
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
ACUM 8 ORE
Romanian Liga 2
Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua
26/09/2022 LA 18:00