Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo și-a găsit stadion! Unde va juca după suspendarea primită după derby-ul cu CSA Steaua

Bianca Dumitru

Publicat 26/09/2022 la 21:00 GMT+3

Dinamo a fost nevoită să-și caute un nou stadion pe care să joace următoarele două meciuri de pe teren propriu, după suspendarea primită în urma derby-ului cu CSA Steaua. Echipa lui Ovidiu Burcă s-a înțeles cu cei de la Astra, urmând a evolua la Giurgiu.

Jucătorii lui Dinamo cântă cu suporterii

Credit imagine: facebook

Dinamo a primit o suspendare a stadionului de două etape, ca urmare a incidentelor de la derby-ul cu CSA Steaua. În aceste condiții, echipa lui Ovidiu Burcă s-a văzut nevoită să-și caute o nouă casă pentru următoarele meciuri, neputând evolua pe terenul din Clinceni, considerat acasă în acest sezon.
Dinamoviștii și-au găsit, la începutul acestei săptămâni, stadion pentru partidele cu Unirea Slobozia și Ripensia. "Câinii roșii" vor juca pe terenul celor de la Astra Giurgiu.
Anunțul a fost făcut de președintele clubului din Liga 3, Marian Costea, care a precizat că Dinamo va merge la Giurgiu doar pentru cele două meciuri.
"Am semnat contractul chiar acum, am și trimis actele la Federație. Înțelegerea se întinde doar pe cele două meciuri cât au stadionul suspendat", a declarat Marian Costea, potrivit Playsport.
Pentru a juca pe terenul celor de la Astra, dinamoviștii vor trebui să plătească 8.000 de euro, câte 4.000 de euro per meci.
Citește și:

Dinamo poate rămâne fără un jucător promițător

După primele 7 etape din Liga 2, Dinamo este pe locul 16, cu 6 puncte. "Câinii roșii" sunt într-o situație dificilă, care se răsfrânge și asupra lotului.
David Țone, în vârstă de 17 ani, este unul dintre cei mai promițători jucători din lotul lui Dinamo. Fundașul central a jucat în primele două partide din Liga a 2-a pentru formația din Ștefan cel Mare, dar apoi a fost trecut pe plan secund de către tehnicianul "câinilor", Ovidiu Burcă.
Din cauza faptului că a devenit rezervă, Țone dorește să se retragă din fotbal, o decizie absolut surprinzătoare pentru un jucător de 17 ani. Potrivit liga2.prosport.ro, tânărul fotbalist nu se mai antrenează cu echipa de 2 săptămâni și este foarte aproape de despărțirea de "alb-roșii". David Țone nu a confirmat o posibilă neînțelegere între el și conducere, acesta nefiind de acord să ofere prea multe detalii privind situația sa actuală de la club.
"E decizia mea. Prefer ca discuțiile purtate între mine și cei din conducerea clubului să rămână confidențiale", a spus David Țone, potrivit Fanatik. În acest sezon, David Țone a jucat în 3 partide pentru Dinamo, fiind chiar titular în două ocazii (în meciurile cu Progresul Spartac și Oțelul Galați). Viitorul tânărului fotbalist rămâne momentan incert, o decizie fiind așteptată în zilele următoare.
Fundașul "câinilor roșii" a fost căutat, în vara anului 2021, de formația italiană Fiorentina. În acea perioadă, Țone a dat probe timp de câteva zile în Italia și o mutare era foarte aproape de realizare. Totuși, totul a picat din cauza faptului că Dinamo a cerut o suma mult prea mare pentru tânărul fotbalist, sumă de aproximativ 250.000 de euro.
Atunci, oficialii formației "viola" au considerat că fundașul român nu valorează suma cerută de Dinamo și au renunțat la tânărul fotbalist. Este probabil ca actuala atitudine a lui David Țone să fie cauzată și de eșecul mutării sale la Fiorentina, fotbalistul fiind nemulțumit de ratarea acestei oportunități.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo