Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, un nou ajutor din partea DDB! Suporterii le-au plătit încă o dată salariile fotbaliștilor

Bianca Dumitru

Actualizat 31/10/2022 la 20:34 GMT+2

Dinamo este pe locul 9 în clasamentul din Liga 2, având 5 meciuri consecutive fără înfrângere. Înaintea partidei cu Csikszereda Miercurea Ciuc, jucătorii lui Ovidiu Burcă și-au primit salariile restante.

Dinamo

Credit imagine: Instagram

Dinamo se află într-o formă bună, ajungând la 5 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2, cărora li se mai adaugă și alte două partide în Cupa României. Echipa lui Ovidiu Burcă este pe locul 9 în clasamentul Ligii secunde, cu 17 puncte.
Fotbaliștii au trecut, însă, prin câteva dificultăți financiare, cauzate de întârzierile banilor. Înaintea partidei din a 13-a etapă a competiției, jucătorii și-au primit salariile, clubul beneficiind de o nouă infuzie de capital din partea suporterilor DDB.
Reprezentanții programului au anunțat pe rețelele de socializare că au rezolvat problemele cu banii, permițându-le sportivilor să se concentreze acum asupra meciurilor următoare.
Citește și:

DDB le-a plătit salariile fotbaliștilor de la Dinamo

"Dinamo a cerut ajutorul DDB, iar suporterii au răspuns prezent. Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staff-ului în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal.
Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul Ligii secunde.
Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB. Mulțumim, de asemenea, domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit, alături de DDB, la achitarea salariilor restante.
De asemenea, și intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordușanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz. Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase. ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!", se arată pe pagina de Facebook a celor din Programul DDB.
Pentru echipa lui Ovidiu Burcă urmează joi, 3 noiembrie, deplasarea pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, iar apoi, pe 8 noiembrie, duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din a doua etapă a grupelor Cupei României.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo