Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionel Dănciulescu, nervos după a treia înfrângere suferită de Dinamo în Liga 2! "Problema e că nimeni nu-și asumă"

Bianca Dumitru

Publicat 28/08/2022 la 11:15 GMT+3

Dinamo a ajuns în acest weekend la 3 înfrângeri consecutive în Liga 2, cedând și în fața celor de la Unirea Dej, scor 2-3. Situația echipei l-a determinat pe Ionel Dănciulescu să aducă acuzații grave foștilor conducători ai clubului.

Dinamo - Unirea Dej

Credit imagine: facebook

Dinamo a fost învinsă în acest weekend de Unirea Dej, scor 2-3, într-un meci contând pentru a patra etapă a Ligii a doua. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ajuns, astfel, la 3 înfrângeri consecutive și este pe locul 17 în clasament.
Situația "câinilor roșii" nu îi supără doar pe fani. Ionel Dănciulescu s-a arătat și el extrem de nervos după rezultatele slabe din acest start de sezon.
Fostul atacant al lui Dinamo a comentat dur ceea ce se întâmplă la echipă și i-a atacat pe foștii conducători ai clubului, pe care îi consideră vinovați.
"Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive, suporterii au început să fie și ei supărați. Au venit alături de echipă, au susținut-o, dar probabil își doreau și ei mai mult în acest început de sezon. Aspirațiile lor sunt mult mai mari.
Este clar că mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Situația clubului este și ea neclară. Nu este un moment ușor pentru Dinamo. Să sperăm, totuși, că până la urmă vor reuși să închege o echipă competitivă.
De-asta am spus și la începutul sezonului de Liga 2, având în vederea componența lotului, că este destul de greu să te bați la promovare, în momentul de față.
Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile.
Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă", a declarat Dănciulescu la DigiSport.
Citește și:

"NU ÎNȚELEG SPIRITUL LUI DINAMO"

După meciul cu Unirea Dej, administratorul special al clubului a vorbit despre situația de la Dinamo. Vlad Iacob a amenințat că fotbaliștii care nu înțeleg ce au de făcut se vor despărți de echipă.
"E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim. Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii.
Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca", a spus Vlad Iacob.
După cele 3 înfrângeri suferite după victoria cu 1-0 în fața celor de la Progresul Spartac, Dinamo se află pe locul 17 în clasamentul Ligii 2, având 3 puncte și un golaveraj negativ, 4-8.
Pentru echipa lui Ovidiu Burcă urmează un meci în deplasare cu Concordia Chiajna, apoi derby-ul cu CSA Steaua.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo