Mohammad Murad a vorbit în cadrul unui live organizat pe contul său de Facebook care este situația cu privire la prelurea lui Dinamo. Afaceristul de origine libaneză a explicat care sunt planurile sale de reconstrucție, dar și sentimentele sale cu privire la cumpărarea acțiunilor clubului bucureștean.
"În momentul de față discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Sunt probleme majore. Încercam să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție.
Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.
Romanian Liga 2
Astra, înfrângere incredibilă cu 19-0 în Liga a 3-a! Fosta campioană are un golaveraj de necrezut
ACUM 20 ORE
Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu. Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu persoană care o ajută", a declarat omul de afaceri, potrivit Radio Dinamo 1948.
Citește și:

Murad nu vrea neclarități la club

Posibilul acționar al lui Dinamo a vorbit în continuare despre condițiile în care vrea să cumpere echipa, explicând clar că vrea să cunoască fiecare detaliu. Murad a afirmat că perioada actuală nu îl avantajează, deoarece multe persoane se află în concediu.
"Nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper că într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred.

Jucători Dinamo, Sursă Foto: Octavian Cocolos

Credit imagine: facebook

Eu nu m-am băgat niciodată într-o afacere care să ducă la eșec. Aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede. Dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. Da, sunt interesat. Sunt și alți oameni de afaceri interesați."
Dinamo continuă aventura în Liga a 2-a în fața celor de la Oțelul Galați, pe 16 august. Echipa lui Ovidiu Burcă a debutat cu dreptul în eșalonul secund, cu o victorie în fața lui Progresul Spartac, scor 1-0.
Romanian Liga 2
CSA Steaua a anunțat pe ce stadion va juca meciurile de acasă! Varianta Giurgiu a picat
22/09/2022 LA 15:07
Romanian Liga 2
Dinamo nu scapă de probleme! Un fundaș din lotul "câinilor" vrea să se retragă din fotbal
22/09/2022 LA 13:42