Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mohammad Murad, negocieri avansate pentru a o prelua pe Dinamo! "Este dispus să colaboreze"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/08/2022 la 21:10 GMT+3

Dinamo este pe cale să își găsească un nou investitor. Mohammad Murad s-ar afla în negocieri destul de avansate cu actuala conducere a clubului din Ștefan cel Mare și dorește să știe cu exactitate care este situația alb-roșilor înainte de a face tranzacția.

Ovidiu Burcă, Sursă foto: Radio Dinamo 1948

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Mohammad Murad, omul de afaceri de origine libaneză, este dispus să investească la formația din Liga a 2-a pentru a o aduce din nou acolo unde îi este locul. Dinamo se află într-o situație critică din punct de vedere financiar, iar multe voci susțin că formația din Ștefan cel Mare nu poate să reziste până la finalul sezonului dacă nu își găsește un investitor.
Afaceristul de 55 de ani are o avere estimată la 150 de milioane de euro și discută cu actuala conducere a clubului despre situația economică pentru a nu avea surprize sau datorii ascunse atunci când ar semna un eventual contract.
"Noi discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.
Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii, și să știe care sunt perspectivele. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, mai ales la clubul de fotbal Dinamo. Unii oameni au lăsat lucrurile în paragină aici.
Așteptăm lângă noi investitori care vor să ajute clubul Dinamo, le vom furniza toate informațiile necesare, cu toată transparența. Există și alți investitori dispuși să vină la Dinamo, da. Domnul Murad este dispus să colaboreze", a declarat Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, pentru Playsport.
Citește și:

Dinamo, start promițător în Liga a 2-a

La prima participare din istorie în Liga a 2-a, Dinamo a debutat cu o victorie, 1-0 cu Progresul Spartac. Meciul s-a jucat la Clinceni, iar suporterii "câinilor" au luat cu asalt tribunele pentru a-și susține favoriții.
Cu un joc care nu a impresionat, Dinamo a înscris prin Bordușanu, în minutul 29, care a marcat în poarta goală după o greșeală a defensivei adverse. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va juca în compania celor de la Oțelul Galați în etapa a doua, în ceea ce putea fi oricând un duel de primă ligă.
Cu un parcurs bun în acest prim sezon de ligă secundă, urmat de o promovare și o eventuală preluare a clubului de către acest investitor, Dinamo poate să treacă peste coșmarul care îi bântuie pe suporteri de ceva timp. Altfel, "câinii" riscă și o intrare în faliment, ceea ce ar însemna să o ia de la zero, din Liga a 4-a, pe modelul Rapidului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo