Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Președintele CS, veste mare pentru suporterii dinamoviști: "Vrem să fie un singur Dinamo"

Romeo Ene

Publicat 05/09/2022 la 19:10 GMT+3

Dinamo 1948 se află în liga secundă, fiind clubul susținut de suporteri, însă Clubul Sportiv și-a înființat echipa de fotbal în anul 2021. Formația antrenată de Daniel Iftodi evoluează în prezent în liga a treia, dar președintele CS nu își dorește un război cu suporterii lui Dinamo.

Fani Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Președintele Clubului Sportiv, Ionuț Popa, a precizat astăzi faptul că își dorește o fuziune cu Dinamo 1948, însă condiția esențială este ca trupa lui Ovidiu Burcă să scape de datoriile aferente.
Concret, în cazul în care se va micșora planul de reorganizare, iar datoriile vor fi achitate de către Dinamo, atunci se poate lua în calcul o colaborare cu Clubul Sportiv. Momentan, Dinamo se pregătește pentru eternul derby cu Steaua.
"Vreau să clarificăm lucrurile pentru toți suporterii dinamoviști, după ultimele comentarii care au apărut și pe rețelele de socializare. Vrem unitate, vrem să fie un singur Dinamo! Am fost la un pas de asociere cu clubul aflat acum în Liga 2, dar cei de la FC Dinamo trebuie să-și rezolve problemele cu datoriile. Noi am făcut echipa pentru noul stadion și să avem continuitate cu Academia. Nu avem drept de promovare, iar dacă intrăm în Liga 2, o să jucăm cu puștii și dacă pierdem toate meciurile. Dacă domnul Zăvăleanu plătește datoriile de un milion și ceva de euro, atunci batem palma. Abia aștept să găsească o soluție și imediat vom face un parteneriat pe care îl așteaptă toți suporterii lui Dinamo. FC Dinamo ar avea și echipa a doua, unde pot să crească jucătorii", a declarat Ionuț Popa, pentru ProSport.
CITEȘTE ȘI:

Dinamo - Steaua, pe Arena Națională

Meciul dintre Dinamo și CSA Steaua este programat vineri, de la ora 21:30. Înaintea acestei partide, echipa lui Ovidiu Burcă este pe locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte, iar roș-albaștrii se află pe locul 6, cu 10 puncte.
Prin organizarea meciului pe Arena Națională, a fost îndeplinită și dorința celor de la Steaua, care au anunțat că le-ar plăcea să joace pe cel mai mare stadion din țară, pe care și-l doresc plin.
De Dinamo s-au interesat mai mulți investitori în această perioadă. Primul a fost Adrian Tomșa, om de afaceri ardelean care deține mai multe posturi TV, ulterior au urmat Mohammad Murad și Diya William Shoucair, oameni de afaceri libanezi, iar în cele din urmă grupul "One Tower", reprezentat de avocatul Andrei Nicolescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo