Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Să fie pace între CSA Steaua și FCSB! Adi Popa cere o singură echipă: "Împreună ar fi de neoprit!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/10/2022 la 22:42 GMT+3

Adi Popa, fotbalistul celor de la CSA Steaua, în trecut component al echipei FCSB, cere unirea între cele două formații, fiind convins că ar dispărea rivalitatea, iar o singură echipă, susținută de aceiași suporteri, ar fi de neoprit.

Adi Popa, sursa: AS47

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Adi Popa cere împăcare între CSA Steaua și FCSB, dorindu-și o singură echipă, ci nu două, rivale ca până acum. Cel poreclit "Motoreta" este convins că unite cele două echipe ar fi o adevărată forță, pe care nimeni nu ar mai putea să o oprească în drumul spre succes.
CSA Steaua s-a impus astăzi, scor 3-0, în deplasare, în fața celor de la Spartac București, iar în urma acestui rezultat echipa este pe primul loc în eșalonul secund. Adi Popa a declarat la finalul întâlnirii că își dorește ca formația sa să poată primi drept de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc și a vorbit inclusiv despre o împăcare și unire istorică a clubului Armatei cu FCSB.
CITEȘTE ȘI:

Adi Popa vrea o singură Steaua

Adi Popa a evoluat mai mulți ani în tricoul roș-albastru al celor de la FCSB, iar acum a păstrat culorile, dar s-a mutat la clubul Armatei, CSA Steaua, alături de care își dorește să poată promova în prima ligă.
Popa a vorbit și despre speranța pe care o are vizavi de unirea celor două rivale, fiind convins că o singură echipă ar fi mai puternică decât două despărțite. Popa este sigur că împreună, suporterii celor două, ar fi de neoprit.
"Până nu se termină campionatul, noi, jucătorii…trăim cu speranța. Poate vom beneficia de acest drept… nu ține de noi… ce ține de noi am făcut pe teren. Anul acesta vrem să fim pe primele două locuri și după să lăsăm TAS-ul să decidă.
Abordăm meciurile cu speranța că se va schimba legea sportului… sau na, nu știu ce ar mai trebui să se facă și ca la final să beneficiem. Mi-am găsit plăcerea de a juca după perioada pandemiei. Consider că în acest start de campionat am facut o bine.
Dorința mea cea mai mare e să fie o singură Steaua, ca oricare ar fi ea, să rămână doar una, pentru că împreună suporterii ar fi de neoprit. Eu îmi prezint scuzele public de pe acum… dacă TAS-ul va spune că Federația a avut dreptate. Dacă nu… asta ar fi o problemă pentru că simțim și noi anumite chestii", a declarat Adi Popa, potrivit as.ro.

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost înlăturată din Ghencea

CSA Steaua a fost sancționată de FRF ca urmare a incidentelor care au avut loc în tribune la derby-ul cu Dinamo, din luna septembrie. „Militarii” au primit o amendă de 83.750 de lei și o interdicție de a evolua pe teren propriu timp de patru meciuri. Astfel, steliștii s-au văzut nevoiți să se mute din Ghencea și au jucat la Mioveni partidele cu Chindia, Poli Timișoara și Unirea Constanța.
Între timp, CSA Steaua s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care le-a dat câștig de cauză bucureștenilor, suspendând decizia FRF.
"Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.
Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile.
Ca urmare a acestei acțiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos", a anunțat CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo