Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbări importante la o echipă de tradiție din Liga a 2-a! Dică antrenor și Dani Coman președinte

Dani Morar

Publicat 04/01/2024 la 13:32 GMT+2

FC Argeș pregătește câteva mutări de senzație și vrea să se redreseze din punct de vedere administrativ și sportiv. Piteștenii îl vor pe Nicolae Dică în funcția de antrenor și l-au contactat pe Dani Coman pentru a deveni președintele clubului.

Nicolae Dică

Credit imagine: Getty Images

FC Argeș are șanse foarte mici să mai prindă play-off-ul în acets sezon de Liga a 2-a, dar pregătește o adevărată revoluție, cel puțin din punct de vedere administrativ, pentru moment.
Piteștenii au discutat cu fostul lor jucător și antrenor, Nicolae Dică, pentru a-i propune o nouă înțelegere pentru banca echipei. Această mutare ar fi una de senzație, ținând cont de experiența lui Dică, cel care a antrenat inclusiv la nivel de primă ligă.
FC Argeș nu se oprește aici. Potrivit ziartopdeargeș.com, Viorel Tudose, finanțatorul echipei, a avut mai multe întâlniri cu Dani Coman, cel care în prezent este președintele lui Hermannstadt.
Tudose i-ar vrea la pachet pe Coman și Nicolae Argeș, cei care ar trebui să o părăsească pe Hermannstadt și să înceapă o nouă aventură. FC Argeș se află într-o situație dificilă după ce a pierdut play-off-ul pentru rămânerea în prima ligă, cu Dinamo. Sunt la 5 puncte de play-off-ul ligii secunde, cu 4 etape rămase din sezonul regulat.
Echipele antrenate de Nicolae Dică:
  • SCM Pitești - ianuarie 2016 - iunie 2017
  • FCSB - iunie 2017 - decembrie 2018 (80 de meciuri)
  • FC Argeș - iunie 2019 - octombrie 2019 (9 meciuri)
  • FCSB - iulie 2022 - noiembrie 2022 (23 de meciuri)
  • CS Mioveni - ianuarie 2023 - aprilie 2023 (15 meciuri)
  • U Craiova 1948 - iulie 2023 - august 2023 (5 meciuri)
Citește și:

Nicolae Dică a analizat transferurile făcute de FCSB

Dică a vorbit și despre cele două transferuri realizate de FCSB până acum în această iarnă și e impresionat de Baba Alhassan, despre care crede că se mulează perfect pe ceea ce are nevoie vicecampiaona.
"La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță.
Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.
Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.
Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă", a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo