Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste mare pentru "câini"! Meciul Dinamo - Sepsi se va juca pe stadionul Arcul de Triumf

Irina Aldea

Publicat 01/11/2022 la 15:51 GMT+2

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, programat pe 8 noiembrie, se va disputa pe arena Arcul de Triumf din București.

Dinamo va juca pe Arcul de Triumf

Credit imagine: facebook

Veste mare pentru "câini"! Oficialii clubului Dinamo au anunțat printr-un comunicat pe rețelele de socializare că Ministerul Sportului a fost de acord cu disputarea partidei dintre Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe pe una dintre cele mai moderne arene din țară.
"București, 1 noiembrie 2022. Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion Arcul de Triumf", a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram.
CITEȘTE ȘI:

Meciul Dinamo - Sepsi se va juca pe stadionul Arcul de Triumf

"Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru", a declarat Vlad Iacob.
"Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei României, programat marți, 8 noiembrie 2022, ora 21:00, va fi primul meci oficial pe "Arcul de Triumf" între două cluburi de fotbal. Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17-24, noul stadion "Arcul de Triumf" a mai găzduit partida amicală de fotbal România U21 vs Finlanda U21 (scor 2-1, 25 martie 2022), precum și România vs Elveția la fotbal feminin (scor 1-1, 8 aprilie 2022)", a transmis, Dinamo, pe Facebook.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo