Liga 1 este aproape să revină. LPF și FRF au alcătuit un protocol pentru meciurile de campionat rămase de disputat din acest sezon, urmând să existe o serie de restricții astfel încât să fie limitate riscurile, anunță Gazeta Sporturilor.
Modelul după care a fost inspirat planul este cel german, unde număr celor prezenți pe stadion după reluarea fotbalului va fi de 239 de persoane. Pentru Liga 1, numărul a fost redus la jumătate astfel încât riscurile să fie minime.
Planul pus la cale de Ligă va fi trimis către Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne pentru aprobare, urmând ca apoi să fie demarat.
Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26

Restricțiile impuse pentru revenirea Ligii 1

LPF a alcătuit 2 variante de calendar competițional, având ca dată de pornire variantele 6 și 13 iunie. Totul depinde de decizia Guvernului: ieșirea din starea de urgență le va permite cluburilor să reia antrenamentele astfel că jucătorii vor fi pregătiți să evolueze la începutul lunii iunie.
Chiar dacă partidele se vor disputa fără spectatori, numărul celor prezenți la stadion va fi totuși semnificativ: maxim 125.
Iată regulile impuse pentru disputarea partidelor din Liga 1:
  • Maxim 125 de persoane permise pe stadion
  • Jucătorii testați pentru COVID-19 înainte de meciuri
  • Doar 6 copii de mingi la partide
  • Fiecare echipă va avea câte maxim 5 oficial în afara loturilor
  • Maxim 30 de jurnaliști și fotografi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07