Secretarul general de la Viitorul, Cristian Bivolaru a spus la PROX că în acest moment s-au pus la punct trei scenarii.
De la întreruperea campionatului am creat un grup al cluburilor împreună cu LPF în care facem schimb de idei, de informații și, din tot ce a apărut, că variante comentate pe acest grup, au rezultat trei scenarii:
1. scenariul optimist, în care campionatul se încheie cu disputarea tuturor meciurilor,
Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09
2. scenariul mai realist este cel în care se vor putea disputa niște meciuri atât în campionat, cât și în Cupa, dar pe un alt format agreat
3. scenariul pesimist este acela în care nu se vor mai disputa meciuri sezonul acesta.
Există însă o tendință, care pleacă dinspre UEFA, dinspre Asociatia Ligilor și chiar dinspre cea a cluburilor,și toți vor să găsească solutii de ieșire din criză.
Viorel Moldovan a propus la Digisport ca sezonul viitor să aibă 18 echipe, cu 4 promovate din Liga 2 și niciuna retrogradată la sfârșitul acestui sezon.
Am luat legătura cu cineva de la FRF. Nu știu dacă e bună sau nu propunerea. Eu mi-aș dori să se dispute totul pe terenul de joc pentru că ar fi sportiv și etic, dar dacă nu se poate eu cred că ar trebui să se ia în calcul clasamentul de la finalul sezonului regulat, să nu retrogradeze nimeni, iar din Liga 2 să promoveze patru echipe, să revenim la ce a fost, cu 18 echipe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25