A doua parte a sezonului va debuta pentru CFR Cluj pe 14 ianuarie, atunci când vor primi vizita celor de la Academia Clinceni în etapa a 16-a. Noul antrenor al ardelenilor, Edi Iordănescu, știe că trebuie să facă o serie de modificări în lotul campioanei României pentru a spera la un nou titlu în Liga 1. Formația din Gruia va forța fără doar și poate cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1, după ce ultimele 3 au fost câştigate cu Dan Petrescu la timonă.
Astfel, Edi Iordănescu știe deja care sunt primele mutări pe care le va efectua. În afara transferurilor pe care le va obține în fereastra de mercato din ianuarie, CFR Cluj se va despărți de mai mulți fotbaliști. Primii doi jucători pe care clujenii îi vor indisponibiliza sunt Ivica Zunic şi Jakub Vojtus, informează looksport.ro.

Edi Iordănescu scapă deja de primii fotbaliști la CFR Cluj

Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Atât Zunic, cât și Vojtus, au fost aduși la echipă în acest sezon, dar n-au reușit să se impună. De altfel, contractul lui Zunic expiră la sfârșitul acestei luni. Ivica Zunic (32 de ani) a jucat doar două meciuri pentru CFR Cluj. De partea cealaltă, Jakub Vojtus a semnat în vară un contract pe patru ani, fiind însă folosit doar 346 de minute. În cazul acestuia se va încerca găsirea unei echipe dispuse să-l transfere sau să-l împrumute.
Ivica Zunic, fundaș central croat în vârstă de 32 de ani, a evoluat ultima dată la Qabala şi a venit în Gruia liber de contract, în noiembrie. De partea cealaltă, Jakub Vojtus a fost transferat la campioana României în vară, de la Academica Clinceni. El a bifat 10 partide pentru gruparea din Gruia, fără a înscrie vreun gol. Slovacul a fost lăsat de multe ori în afara lotului. El mai are contract până în 2024, însă conducerea CFR-ului îi va propune rezilierea înţelegerii.
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36
Romanian Liga I
CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român. Câți bani primește campioana
14/11/2022 LA 22:01