Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Academica Clinceni devine Academica Ilfov din sezonul următor: "Am luat acceptul majorității!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/04/2021 la 19:22 GMT+3

Academica Clinceni își va schimba numele începând din sezonul viitor. Primarul din Clinceni a dezvăluit că echipa lui Ilie Poenaru, calificată în premieră în playoff-ul din Liga 1, se va numi Academica Ilfov.

Academica Clinceni

Credit imagine: Eurosport

Academica Clinceni este revelația actualului sezon din Liga 1. Ilfovenii s-au calificat în premieră în playoff, după o campanie excelentă sub comanda lui Ilie Poenaru.
Clinceni a încheiat sezonul regulat pe locul 5, cu 44 de puncte, după ce a câștigat și ultimul meci, cu Dinamo, scor 3-1. Acum, trupa lui Poenaru se pregătește pentru prima partidă din playoff, pe terenul campioanei CFR Cluj (duminică, ora 18:30).
Înaintea duelului din Gruia, primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a anunțat că echipa își va schimba denumirea începând din stagiunea viitoare, pentru a putea atrage și capital privat.

Academica Clinceni devine Academica Ilfov din sezonul următor: "Am luat acceptul majorității!"

Potrivit edilului, clubul se va numi Academica Ilfov:
"Am luat acceptul majorității primarilor din județ și am schimbat denumirea echipei în Academica Ilfov, pentru sezonul viitor. Ei m-au rugat să vorbesc cu președintele CJ Ilfov.
Județul llfov reprezintă o forță, are 230.000 de locuitori. Am putea să nu folosim deloc bani publici, ci doar să avem acces la marii contribuabili. Sponsorizări, publicitate.", a spus primarul din Clinceni, pentru gsp.ro.
Mai mult, primarul din Clinceni are planuri mari și din punct de vedere al infrastructurii. Budeanu își dorește ca Academica să beneficieze de un stadion nou:
"În zona de la Belvedere, între Bragadiru și Clinceni, există un teren generos. Am un proiect la CNI de ani de zile de renovare a stadionului din Clinceni, dar mai bine pleci cu un stadion nou pentru Ilfov, pentru viitor.", a mai spus Adrian Budeanu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo