Academica Clinceni este revelația actualului sezon din Liga 1. Ilfovenii s-au calificat în premieră în playoff, după o campanie excelentă sub comanda lui Ilie Poenaru.
Clinceni a încheiat sezonul regulat pe locul 5, cu 44 de puncte, după ce a câștigat și ultimul meci, cu Dinamo, scor 3-1. Acum, trupa lui Poenaru se pregătește pentru prima partidă din playoff, pe terenul campioanei CFR Cluj (duminică, ora 18:30).
Înaintea duelului din Gruia, primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a anunțat că echipa își va schimba denumirea începând din stagiunea viitoare, pentru a putea atrage și capital privat.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 6 ORE

Academica Clinceni devine Academica Ilfov din sezonul următor: "Am luat acceptul majorității!"

Potrivit edilului, clubul se va numi Academica Ilfov:
"Am luat acceptul majorității primarilor din județ și am schimbat denumirea echipei în Academica Ilfov, pentru sezonul viitor. Ei m-au rugat să vorbesc cu președintele CJ Ilfov.
Județul llfov reprezintă o forță, are 230.000 de locuitori. Am putea să nu folosim deloc bani publici, ci doar să avem acces la marii contribuabili. Sponsorizări, publicitate.", a spus primarul din Clinceni, pentru gsp.ro.
Mai mult, primarul din Clinceni are planuri mari și din punct de vedere al infrastructurii. Budeanu își dorește ca Academica să beneficieze de un stadion nou:
"În zona de la Belvedere, între Bragadiru și Clinceni, există un teren generos. Am un proiect la CNI de ani de zile de renovare a stadionului din Clinceni, dar mai bine pleci cu un stadion nou pentru Ilfov, pentru viitor.", a mai spus Adrian Budeanu.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36