După cea mai bună serie din ultimul an - 4 victorii la rând în toate competiţiile -, Dinamo a cedat în această săptămână cu CFR, pe teren propriu, scor 0-2. Elevii lui Ionel Gane sperau să îşi revanşa la Clinceni, contra revelaţiei campionatului, însă "câinii" au fost ghinionişti.
Deşi a fost formaţia mai pozitivă, care şi-a creat mai multe ocazii, Dinamo a obţinut doar un punct în disputa cu echipa lui Poenaru. Paul Anton a marcat al doilea său gol după revenirea în Ştefan cel Mare, după o pasă a lui Sorescu (minutul 65), dar bulgarul Tsvetelin Chunchukov a restabilit egalitatea cu 12 minute înainte de final. A fost al doilea gol al vârfului de 25 de ani pentru ilfoveni, după reuşita din partida cu Sepsi.
Cu această remiză, Dinamo urcă un loc în clasament, până pe 10, iar distanţa faţă de play-off se menţine de 4 puncte. Clinceniul continuă să uitmească, având doar două înfrângeri în 15 etape. Ilfovenii sunt pe 5, cu 7 puncte în plus faţă de locul 7, primul care nu se califică în play-off.
Romanian Liga I
Gabi Torje, enervat la culme de un adversar de la FC Botoșani: "Să nu uite că Dinamo este o emblemă"
ACUM 11 ORE
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Romanian Liga I
Dinamo – FC Botoșani 1-2 | "Câinii" ajung la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1 și sunt penultimii
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, urmărită de ghinion! Nocturna stadionului a cedat la meciul cu Botoșani! Meciul s-a reluat
ACUM 14 ORE