Cătălin Straton a fost eroul lui Dinamo în meciul de la Clinceni, reușind să apere 2 penalty-uri.
Dinamo a beneficiat de prima lovitură de la 11 metri în duelul de astăzi, după un fault comis de Matei asupra lui Fabbrini. Sorescu a transformat și a adus trupa lui Mihalcea în avantaj, în minutul 19. Academica a primit șansa egalării în prelungirile primei reprize, după un henț comis în careu de "câini".

Academica Clinceni - Dinamo 1-3. Straton a apărat 2 penalty-uri

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Straton a apărat pealty-ul lui Vojtus, iar Dinamo a intrat cu avantaj minim la vestiare. Formația lui Ilie Poenaru a beneficiat de încă o lovitură de la 11 metri în minutul 55, acordat după un fault comis în suprafața de pedeaspă a "câinilor".
De această dată, Buziuc a luat mingea și a executat, însă Straton a salvat din nou miraculos. 10 minute mai târziu, Ahmed Bani a finalizat excelent un contraatac fulgerător al "câinilor".

Dinamo, prima victorie sub comanda lui Adrian Mihalcea

Dinamo și-a asigurat în proporție foarte mare victoria în minutul 71, când Fabbrini a reluat în plasă din mijlocul careului, după o pasă expediată de Sorescu. Peste numai un minut, Buziuc a marcat golul de onoare pentru Clinceni.
S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, care urcă pe penultimul loc în play-out, cu 3 puncte peste noua "lanternă roșie", Chindia Târgoviște. "Câinii" se află la un punct de salvarea de la retrogradare, cu 8 etape rămase până la finalul sezonului.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20