Academica Clinceni este revelația sezonului din Liga 1. Formația pregătită de Ilie Poenaru se află pe locul 5 în campionat, la 8 puncte în spatele liderului FCSB.
La parcursul excelent al ilfovenilor au contribuit și 4 jucători aflați pe final de carieră, care în trecut au câștigat campionatul alături de FCSB: Florin Gardoș, Cristi Tănase, Raul Rusescu și Paul Pîrvulescu.
Potrivit sport.ro, Academica Clinceni se află acum în discuții cu un Lukasz Szukala, un alt fotbalist care a bifat performanțe impresionante alături de "roș-albaștri".
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Fundașul polonez este liber de contract încă din primăvara anului 2019, de când s-a despărțit de Ankaragucu.

Szukala, în negocieri cu Academica Clinceni

Szukala a căutat intens o nouă echipă după despărțirea de formația turcă. Polonezul a discutat inclusiv cu FCSB, precum și cu alte două echipe din România: CFR Cluj și Rapid.
În final, polonezul a rămas fără angajament, din cauza pretențiilor financiare considerate mult prea mari de echipele din țara noastră.
Szukala, jucător cu 17 selecții la naționala Poloniei, și-ar mai dori o ultimă experiență înainte să agațe ghetele în cui. Fundașul de 36 de ani s-a simțit minunat în România, unde a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, U Cluj și Petrolul Ploiești, înainte să ajungă la FCSB, în urmă cu 8 ani.
Polonezul a cucerit 6 trofee alături de FCSB, în perioada 2012-2015: 3 titluri în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă a României.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11