UPDATE. Conform informațiilor ProSport, Poli Iași a primit rezultatele retestării pentru COVID-19 iar Rodny Lopes Cabral nu are coronavirus. Astfel, meciul cu Cliceni s-ar putea disputa chiar mâine. Se așteaptă instrucțiuni de la LPF.
Știrea inițială
După focarele de infecţie de la Dinamo şi CFR Cluj, a apărut un caz de infecţie şi la echipa lui Mircea Rednic.Un fotbalist de la Poli Iaşi a fost testat pozitiv cu COVID-19. Rezultatul a venit cu scurt timp înaintea meciului din etapa a 11-a a play-out-ului, astfel că planurile au fost din nou date peste cap.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Potrivit Antena Sport, testul făcut de Rodny Lopes Cabral este cel care a ieșit pozitiv. Săptămâna trecută, fundaşul din Insulele Capului Verde s-a simţit rău la un antrenamnet şi a fost băgat în izolare. A fost testat şi a ieşit negativ. Situaţia s-a schimbat între timp, iar la al doilea test a fost pozitiv.
Clubul a confirmat informația pe contul de Facebook: "Veste rea de la laborator. În urma testelor la care au fost supuși jucătorii, componenții staff-ului tehnic și administrativ, unul dintre fotbaliștii echipei noastre a ieșit, din păcate, pozitiv. Așteptăm deciziile autorităților".
Astfel, duelul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi, care ar fi trebuit să înceapă astăzi, la ora 15:30, a fost amânat.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11